Göztepe'den ikinci yardım tırı
Göztepe Spor Kulübü, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personellerinin destekleriyle alınan gıda malzemelerini 2 tırla deprem bölgesine gönderdi.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yıkımın yaşandığı 10 ildeki depremzedeler için spor kulüplerinin yardım kampanyaları devam ediyor.
Göztepe Spor Kulübünden yapılan açıklamada, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelinin nakdi ve ayni bağışlarıyla alınan gıda malzemelerinin 2 tırla yola çıktığı ifade edildi.
Gürsel Aksel Stadı'nda oluşturulan merkezde bağışların toplandığının aktarıldığı açıklamada, kulübün resmi ürün mağazası Gözgöz'ün deposundaki kışlık ürünlerin de depremzedelere gönderildiği belirtildi.
Anadolu Ajansı
Bakmadan Geçme

Seydişehir'de hayırsever iş insanları emniyetin yanında

DSİ, Bozkır'da sel ve taşkın için erken uyarı sistemi kurdu

Konya’da camiler Ramazan ayına hazır

Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak?

Seydişehir'de Down sendromlu çocuklar için program düzenlendi

Konya'da kötü görüntü yaratan kaldırımlara tepki