• Haberler
  • Keşfet
  • Günlük burç yorumları! 14 Şubat Sevgililer günü özel burç yorumları!

Günlük burç yorumları! 14 Şubat Sevgililer günü özel burç yorumları!

14 Şubat sevgililer günü günlük burç yorumları! 14 Şubat güncel burç yorumları. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları... 

Günlük burç yorumları! 14 Şubat Sevgililer günü özel burç yorumları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOÇ BURCU 

Sevgili Koç burçları, bugünün en çok ilgi ve sevgi bekleyeni siz olabilirsiniz. Bugün kendi duygularınıza yönelik davranabilir bu nedenle partnerinizle bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız bir haber, bir süre toparlanmanızı engelleyebilir. Öğleden sonraya dikkat edin mali konularda ani kararlardan kaçının. 

BOĞA BURCU 

Sevgili Boğa burçları, bugün, iç sesinize dinlerseniz gergin ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Herhangi bir karar öncesinde sakinleşmelisiniz. Ani değişimlerden kaçınmalısınız. İş yoğunluğu ve otorite baskısı bugün sizi sıkabilir.  

İKİZLER BURCU 

Sevgili ikizler burcu: bugün yoğun ve kalabalık ortamlarda çoğunlukla sosyal çevre etkileşimleri içinde olacaksınız. Bugün içinize kapanmış olabilirsiniz ve özgürlüğünüzü kısıtlayan durumlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.  

YENGEÇ BURCU 

Sevgili Yengeç burçları, partnerinizle sabah saatlerinde yaşayabileceğiniz gerilimlere dikkat edin. Bugün ofis ve iş hayatında bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra güvendiğiniz bir yakınınızla dertleşmek isteyebilirsiniz. Mali konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.  

ASLAN BURCU 

Sevgili Aslan burçları, bugünün en gergini sizin partneriniz olabilir. İlişkinizde sizi kısıtlayan durumlardan uzaklaşma isteği duyabilirsiniz. Bundan dolayı öğleden sonra işinize daha çok odaklanacaksınız. 

BAŞAK BURCU 

Sevgili Başak burçları, bugünü en tutkulu ve hareketli yaşayacak olan kişilerden biri sensin. Bugün iş yerinde bazı sorunları düzeltmekte zorlanabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat edin, ederinden yüksek harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra partnerinizle ilişkinizde yaşadığınız güven sorunları konuşulabilir. Kıskaçlıktan ve gerilimden uzak durun. 

TERAZİ BURCU 

Sevgili Terazi burçları, bugün en dikkatli olması gereken burç sensin. Partnerinizin sizden beklentileri ve yoğun duygu geçişleri nedeniyle gerilimler yaşayabilirsiniz. Tutkuyu en derinlerde hissedebilirsiniz. Öğleden sonra arzularınıza yenik düşebilirsiniz. Aşkın şiddetli doğası aktif.  

 AKREP BURCU 

Sevgili Akrep burçları, bugün evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Gün boyunca partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizde güven ve değer arayışı içerisinde olacaksınız.  

YAY BURCU 

Sevgili Yay burçları, bugün değer görme ihtiyacınız yüksek olacak. Partnerinizle konuşma istediği duyacaksınız. Söylemek istedikleriniz konusunda çok sessiz kalamayabilirsiniz ancak bu durum sizi işin içinden çıkamayacağınız durumlara sokabilir. Hayatın eğlenceli yönlerine odaklanmaya gayret edin.  

 OĞLAK BURCU 

Sevgili Oğlak burçları, bugün aile ve partneriniz arasında seçim yapmanız gereken durumlar oluşabilir. Gerilimlere dikkat edin, mali konulardaki sıkışıklık devam edebilir. 

 KOVA BURCU 

Sevgili Kova burçları, kısa yolculuklar ve partnerinizle olan iletişiminiz artabilir. Aileniz ile konuşmanız gereken önemli meseleleriniz olacak. Ev ve yaşam alanlarınızla ilgili büyük kararlar alabilirsiniz. 

BALIK BURCU 

Sevgili Balık burçları, arkadaşlar ve kalabalıklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bugün iç dünyanızda sizi rahatsız eden konuları dile getirmek isteyebilir ve sizi zorladığınız konular ile gerilimli tartışmalar içinde kalabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme