Hadziahmetovic'e bir talip daha

Ara transfer döneminde adı sıkça transfer dedikodularıyla anılan Konyaspor'un başarılı oyuncusu Amir Hadziahmetovic'e bir talip daha çıtkı.

Hadziahmetovic'e bir talip daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ara Transfer döneminde Konyaspor'dan ayrılması beklenilen Hadziahmetovic'e Başakşehir'de talip oldu.


Adı sıklıkla Beşiktaş'la anılan başarılı orta saha için Başakşehir, kesenin ağzını açmakta kararlı. Başakşehir'in 4 milyon euro'yu aşan bir teklifle gelmesi bekleniliyor. 

BEŞİKTAŞ,HADZİAHMETOVİÇ TRANSFERİNDE BEKLEME KARARI ALDI
Orta saha transferi yapması beklenilen Beşiktaş'ta 6 numara için 3 aday var. Oyuncunun ilk tercihi Beşiktaş'tı ancak kulüpler arasında görüşme yavaşladığı için Amir alternatif teklifleri değerledirebilir.

GALATASARAY'DA  AMİR'İ İSTİYOR
A Spor'un son dakika haberine göre Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçmiş ve hedef olarak da Konyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic'i belirlemişti. Galatasaray, Konyaspor yönetiminin kapısını 4 milyon euro ile çaldı.
 

AMIR HADZIAHMETOVIC KİMDİR?

8 Mart 1997 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Zeljeznicar altyapısında başladı. 2016'da 500 bin euro karşılığında Konyaspor'a transfer oldu. Ön libero mevkisinde görev yapan Hadziahmetovic, 1.79 cm boyunda...  Hadziahmetovic'in hem Bosna Hersek hem de Danimarka vatandaşlığı bulunuyor. Genç futbolcu, milli takım tercihini Bosna Hersek'ten yana kullandı ve 21 karşılaşmaya çıktı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro...
 

Bakmadan Geçme