Hafif ticari araçlar çarpıştı: 2 yaralı

Karaman'da iki hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana geldi. R.K. isimli şahsın yönetimindeki 70 AJ 083 hafif ticari araç ile Y.S. isimli şahsın idaresindeki 70 EA 421 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle 70 EA 421 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak savruldu. Ardından araç, orta refüjdeki trafik tabelasını devirerek yol ortasına takla attı. Kaza sonucunda takla atan aracın sürücüsü ile yanında bulanan 1 kişi yaralandı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Y.S. ile araçta bulunan 1 kişi, olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından yan yatan araç içerisinden çıkarıldı. Yaralı şahıslar daha sonra ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza anını anlatan Kerem Çınar isimli vatandaş “Kazanın nasıl gerçekleştiğini görmedim, sadece aracın havada takla attığını gördüm” dedi.

Kazadan dolayı polis tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılan cadde araçların kaldırılmasından sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bakmadan Geçme