• Haberler
  • Ekonomi
  • HAK-İŞ'ten Param Kart açıklaması: Hak-Kart'tan ücret alınmayacak

HAK-İŞ'ten Param Kart açıklaması: Hak-Kart'tan ücret alınmayacak

Param Kart'ın, son altı ay içinde herhangi bir finansal işlem gerçekleştirmeyen kullanıcıların hesaplarından aylık 9,95 TL 'Kullanılmayan Hesap Ücreti' alacağını duyurmasının ardından bir açıklama yapan HAK-İŞ Sendikası, kendilerine üye işçilere sendika tarafından dağıtılan Hak-Kart'tan bu kesintinin yapılmayacağını duyurdu.

HAK-İŞ Sendikası, Param Kart'ın son altı ay içinde herhangi bir finansal işlem gerçekleştirmeyen kullanıcılardan aylık 9,95 TL "Kullanılmayan Hesap Ücreti" alacağı duyurusunun ardından bir açıklama yaptı.

Sendikadan yapılan açıklamada, HAK-İŞ'e üye işçilere sendika tarafından dağıtılan Hak-Kart'ın bu ücretlendirmeden etkilenmeyeceği belirtildi.

Açıklamada, "Sendikamız HİZMET-İŞ, üye kimlik kartı yerine geçen, Türkiye geneli indirimlerden yararlanabileceğiniz, her bir alışverişiniz kapsamında sizlere bir çok kazanç sağlayan HAK-KART uygulamasına geçmiştir. Üyelerimizin ‘HAK-KART' kartlarının dağıtımları devam etmektedir. HAK-KART nedeniyle üyelerimiz her ne nam altında olursa olsun ücret ödemeyecektir. Aksi yöndeki algı operasyonlarına, dedikodulara itibar etmeyiniz. Hakkınız bize emanet! Geleceği birlikte inşa edeceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

Özel Haber

Bakmadan Geçme