Halil Ercan, Kılıçdaroğlu için sahada çalışmaya devam ediyor

CHP'nin 28'inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla beraber sahada çalışmalarını sürdürüp CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istiyor.

KONYA HABER: Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, milletvekili olmuşçasına sahada mücadelesini sürdürüyor. CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş ile birlikte Ereğli’de çalışmalarını sürdüren Ercan, pazarcı esnafı, merkez esnaflar ve vatandaşlar ile görüşerek CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.Ercan yapmış olduğu ziyaretlerde, vatandaşlardan gayet olumlu tepkiler de toplamaya devam ediyor. 

Yaptığı ziyaretlerde Türkiye yüz yılı için çok önemli bir seçimin olduğunu vatandaşlara aktaran Ercan, bu noktada tüm Ereğlilileri sandığa çağırarak ülkeye huzur ve adaletin gelmesi için Kılıçdaroğlu’na destek verilmesi gerekildiğini vatandaşlara aktarıyor.

“AZİZİYE MAHALLESİ’NDE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ”
CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde Aziziye Mahallesi’nde yaşanan sel felaketi için Aziziye Mahallesi’ne giderek mahallede yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. 
Geçmiş olsun mesajlarını vatandaşlar ile paylaşan Ercan, mahallede yaşayan tüm vatandaşlar için elinden gelenin fazlasını yapacağını da belirterek, mahallede yaşayan vatandaşların yanında olduğunu da kaydetti.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Halil Ercan, Kılıçdaroğlu için sahada çalışmaya devam ediyor
Halil Ercan, Kılıçdaroğlu için sahada çalışmaya devam ediyor

Bakmadan Geçme