Halkbank emekli promosyonu sınırları zorluyor: En yüksek tutar 10 Bin TL'nin üstünde!

Emeklilerin yoğun talep gösterdiği promosyonlarda rakamlar hala yükselmeye devam ediyor. Şu anki duyuruya göre Halkbank, emeklilere sunulan promosyon miktarını daha da artırdı. Detaylar haberimizde...

Halkbank emekli promosyonu sınırları zorluyor: En yüksek tutar 10 Bin TL'nin üstünde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekli, 7. dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri için zam pazarlığı yaparken, gözleri aynı zamanda bankalardan gelecek promosyon haberine çevrilmişti. Emekliler, Temmuz zammıyla en düşük artışı alan grup olarak ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, bankalar maaşların artmaması sebebiyle yüksek promosyon tekliflerini rafa kaldırmıştı. Emekliler, yeni promosyon müjdesini beklerken, Halkbank'ın yeni anlaşmasının imzalandığı duyuruldu; ancak ne yazık ki bu haber sadece memurları olumlu yönde etkiledi!


ANLAŞMASI İMZALANDI
Bankalar emeklilere maaş promosyonu konusunda geri adım atarken kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik yeni sözleşmeler konusunda ise yarış tüm hızı ile sürüyor. En düşük memur maaşının 22 bin TL seviyesine yükseltilmesi ile bankaların promosyon yarışı yeniden başlarken yeni anlaşma Halkbank tarafından sağlandı.

Halkbank emekli promosyonu sınırları zorluyor: En yüksek tutar 10 Bin TL'nin üstünde!

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi ile Halkbank arasında promosyon anlaşması imzalandı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci "Hayırlı Olsun" diyerek yaptığı açıklamasında "Viranşehir Belediyemizde çalışan memurlarımız için 3 yıllık maaş ve promosyon ödeme protokolünü Halk Bankası Şube Müdürü Sn. Eyyüp Sabri Baran'ın katılımlarıyla imzaladık. İmzaladığımız sözleşmeye göre memurlarımıza tek seferde 13150 TL promosyon ödemesi gerçekleşecektir.

İmzaladığımız 3 yıllık promosyon sözleşmesinin her iki tarafa ve özellikle ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" diyerek yeni rakamı ilan etti. İmzalanan sözleşme kapsamında belediye personelleri tek seferde 13.150 TL promosyon ödemesi alacaklar.

Bakmadan Geçme