Hamdi Ak'tan gazetemize ziyaret

Memleket Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hamdi Ak gazetemizi ziyaret etti. Ak, seçimle ilgili vaatlerine değinerek, 'Çocuklarımızı akıl ve bilim ışığında yetiştirme gayreti içinde olacağız' dedi. 

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı. Memleket Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hamdi Ak bu çalışmalar kapsamında gazetemizi ziyaret etti. 

Seçim süresince yaptıkları çalışmaları aktaran Ak, sahadan çok olumlu geri dönüş aldıklarını ifade etti. 
Kazandıkları taktirde hayata geçirecekleri projelere değinen Ak, “Çocukların akıl ve bilimle tanışmasını sağlayacağız. Başkan olduğum taktirde Meram’ı nitelikli kreşlerle donatacağım. 3-7 yaş arası çocuklarımızın evrensel değerler üzerine yetişmesi için elimizden ne geliyorsa bunun gayretini gösteremeye çalışacağız.” şeklinde konuştu. 

Hamdi Ak'tan gazetemize ziyaret

Konya’da yaşan göçmen sorununa çözüm bulacaklarını söyleyen Ak, “Konya’da misafir ettiğimiz göçmen kardeşlerimizin misafirlikleri çok uzadı. Biz bu konuyu bu şekilde düşünüyoruz. Seçildiğimizde bu kardeşlerimizi insani bir şekilde uluslararası hukuk çerçevesinde ülkelerine göndereceğiz. Türk vatandaşlığının para ile satılmasında karşıyız.” dedi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme