Harcamasını Şimdi Yapan Baharda Ödemeye Başlıyor: Banka Sınırları Aştı!

TEB'den alışverişini şimdi yapan harcamalarını ücretsiz ve faizsiz olarak 3 ay erteleme fırsatı elde ediyor.

TEB'in bireysel kredi kartı kullanıcılarına özel başlattığı kampanya 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerliliğini korur. Ücretsiz ve faizsiz 3 ay erteleme fırsatı ile Aralık ayında harcamasını yapan ilk ödemeyi Mart ayında yapacak.

Aksesuar, giyim, seyahat, havayolu taşımacılık, mobilya, dekorasyon, bireysel emeklilik ödemeleri, eğlence sektörü ya da kuyumculuk alışverişi dahil olmak üzere yapılacak tüm harcamalar geçerlidir.

Harcamaları 3 Ay Erteleme Nasıl Yapılır?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin CEPTETEB müşterisi olup mobil uygulama üzerinden veya kısa mesaj yoluyla başvuruda bulunması yetiyor. Alışverişi gerçekleştirmeden önce cep telefonunun mesaj kısmına OTELEME1 yazıp 4616’ya kısa mesaj gönderenler kârlı çıkıyor.

Kampanyaya Katılım Şartları Nedir?

Sonbahara kadar harcamaları ertele kampanyası 500 TL ile 50.000 TL arasındaki tüm tek çekim ya da taksitli harcamalarda geçerlidir. Her müşteri en fazla 90 güne kadar erteleme yapabilir. Her işlem başına maksimum 50.000 TL harcama yapılabilir. Aynı gün ve aynı iş yerinden yapılacak harcamaların yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecektir.

 

Bakmadan Geçme