Hasan Angı: Konya'nın yine aynı şekilde kabinede temsil edileceğine inanıyorum

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, seçim sürecinin kolay olamadığını belirterek, 'Aziz milletimiz doğru adamla yürümeye karar verdi. Ülkemiz kazandı, bu ülkenin dostları kazandı' dedi.

Hasan Angı: Konya'nın yine aynı şekilde kabinede temsil edileceğine inanıyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı seçimin ardından değerlendirmelerde bulunmak üzere basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığında düzenleneb toplantıda konuşan Başkan Hasan Angı, 14 Mayıs milletvekili seçimlerinin ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen 2. turun millete ve şehre hayırlı olmasını diledi. Başkan Angı, “Sonuçlar itibariyle baktığımız zaman Cumhurbaşkanımız yola devam ediyor. Aziz milletimiz doğru adamla yürümeye karar verdi. Ülkemiz kazandı, bu ülkenin dostları kazandı, bu ülkeye dostça yaklaşmayanlar da pozisyon değiştiriyor. Şu 2 gün içinde tüm dünyanın liderleri kutlama mesajları yayınlayarak veya arayıp tebrik ederek Türkiye’ye karşı olan ilgilerini ve bakışlarını gösteriyor” dedi.Hasan Angı: Konya'nın yine aynı şekilde kabinede temsil edileceğine inanıyorum

“EN BÜYÜK DESTEK KONYA'NIN"
Türkiye’nin ilk defa 2. turu yaşayan bir ülke olduğunu söyleyen Hasan Angı, “Daha önce hep tek turla seçim yaşayan bir ülkeyken 2. tur tecrübesini de birlikte gördük. Bu 2 haftalık dönemde tüm Cumhur İttifakı’nın partilerince sahada tam kadro olarak çalışmaları yürüttük. Milliyetçi Hareket Parti’mize, Yeniden Refah Parti’mize ve Büyük Birlik Parti’mize teşekkür ediyorum. Tüm kademeleriyle bu çalışmaların içinde oldular. 14 Mayıs’tan sonra seçilen milletvekilleri cumhurbaşkanımıza oy isteme noktasındaki saha ziyaretlerinde birlikte oldu. Uyum içinde bir süreç yönetildi. Çünkü ilkeler etrafında bir araya gelmiş liderlerin kadroları olarak bize düşen de o gücü sahaya yansıtmaktı. Hamdolsun bu da gerçekleşti” şeklide konuştu.

"KONYA'YA TORPİL GEÇMESİNİ İSTERİZ"
Konya’nın ilk günden beri Recep Tayyip Erdoğan’a gerek başbakanlığı döneminde gerekse cumhurbaşkanlığı döneminde hep yüksek desteği verdiğini belirten Angı, “Onun için ne kadar teşekkür etsek az. En son oranlara baktığımız zaman en öndeki şehirlerden biriyiz. Türkiye’de 2 adayın aldıkları oy farklarının sonuca ne kadar yansıdığı noktasında en büyük destek Konya’nın. Cumhurbaşkanımızın Konya’ya olan muhabbetine, Konyalılar da karşılık verdi. Yeni bir süreç yaşayacağız mecliste iki güçlü bakanımız vardı. İki bakanımıza canı yürekten teşekkür ediyoruz. İki bakanımız da zor zamanlarda bakanlık yaptılar. Yeni dönemde yeminlerden sonrası kabine belli olacaktır. Kabine de Konya'nın temsil noktasında en güçlü şekilde temsil edileceğini tahmin ediyoruz. Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atayacağı isimler noktasında net bir şey söylemek mümkün değil ancak Konya’ya torpil geçmesini isteriz. Cumhurbaşkanımızda kendisine en çok desteği veren illerin farkında. İnşallah Konya'nın yine aynı şekilde kabine de temsil edileceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER

Bakmadan Geçme