Hasan Ekici'den Regaip Kandili mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, Konyalıların kandilini kutladı.

Hasan Ekici'den Regaip Kandili mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, yayınladığı mesajda, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, huzur ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz." ifadelerini kullandı. 

EKİCİ YAYINLADIĞI MESAJDA CÜMLELERİNE ŞU ŞEKİLDE DEVAM ETTİ: 

"Regaip Kandili, On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif´in habercisi olan mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir.

“BÜTÜN DARGINLIKLARI BERTARAF ETMELİYİZ”

Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Bütün dargınlıkları, kırgınlıkları gönüllerimizden bertaraf etmeliyiz.

“BARIŞ VE HUZURA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Başta Konyalı Hemşehrilerim olmak üzere, manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan bu mübarek günde tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kutuplaştırmalardan uzak, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum."
 

Bakmadan Geçme