Hasan Kılca: Bugün tüm Türkiye kazandı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için sandığa koşan ve resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13'ncü Cumhurbaşkanı olarak seçen tüm Karataylılara teşekkür etti. Karatay'ın her seçimde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2'nci turunda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca 'Bugün Türkiye kazandı. Sandık başına giderek iradesine sahip çıkan, demokrasinin gücünü ispatlayan ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 82'nin üzerinde destek veren bütün Karataylı hemşehrilerime teşekkür ediyorum' dedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise 'Türkiye Yüzyılı'na doğru adamla ve doğru zamanda yola devam diyen herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Hasan Kılca: Bugün tüm Türkiye kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi’nde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için Pazar günü tekrar sandık başına gitti.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da sandıkların açılıp sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13’ncü Cumhurbaşkanı olarak seçen tüm Karataylılara teşekkür etti. 
Başkan Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilatının bütün mensupları; AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı önünde toplanan vatandaşların coşkulu seçim zaferi kutlamalarına katıldı. 

BUGÜN TÜM TÜRKİYE KAZANDI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, burada yaptığı değerlendirmede; seçimlerin her iki turunun da Türkiye Yüzyılı’na yaraşır bir şekilde ve demokrasi şöleni havasında geçtiğine vurgu yaparak her iki turda da oyunu kullanan herkese teşekkür etti.  Başkan Hasan Kılca; “Bugün Türkiye kazandı. Bugün adam kazandı. Bugün gönül coğrafyamızdaki gözü yaşlı Müslümanlar Türki Cumhuriyetlerindeki gözü yaşlı insanlar kazandı. Bugün FETÖ kaybetti, Kandil kaybetti, PKK kaybetti. Ne kadar Türkiye düşmanı varsa hepsi kaydetti. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı bir gün sonra da İstanbul’un fethinin yıl dönümü. Türkiye Yüzyılı Konyamıza, Karatayımıza ve tüm ülkemize hayırlı mübarek olsun. Bu süreçte elbette çok yorulduk ve belki çoğu zamanda evlerimize gitmedik.Hasan Kılca: Bugün tüm Türkiye kazandı Milletvekillerimizin, adaylarımızın, teşkilatımızın, meclis üyelerimizin, mahalle başkanlarımızın, tüm dava arkadaşlarımızın ne kadar gayretli çalıştığına şahitlik ettik. Bizler de yorulduk belki ama yorgunluğumuza değdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 5 yıl daha başımızda ve dünya lideri olarak durmaya devam edecek. Bu vesileyle, gerek 14 Mayıs’ta gerekse 28 Mayıs’ta sandık başına giderek iradesine sahip çıkan, demokrasimizin gücünü ispatlayan Karataylı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm Konyalı kardeşlerime tüm ülkemize teşekkür ediyorum. Yine seçim çalışmaları boyunca büyük emek veren tüm milletvekillerimize, adaylarımıza, aday adaylarımıza, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımızın her bir ferdine, elbette davamızın tüm gönüllülerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

KARATAY TÜRKİYE YÜZYILI’NDA DA DESTAN YAZDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de seçimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük zaferiyle sonuçlandığının altını çizdi. 
İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları aktardı; “Bizler, seçimlerden önce artık söz milletin demiştik. Milletimiz de yine son sözünü söyledi ve bugün yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızı seçti. Konyamız, Karatayımız ve ülkemiz Türkiye Yüzyılı’na doğru adamla doğru zamanda yola devam dedi. Tüm Konyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. AK Partimizin tüm teşkilatları hakikaten çok çalıştı.Hasan Kılca: Bugün tüm Türkiye kazandı Ben bu vesileyle Seçim Koordinasyon Merkezimize, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve tüm Karataylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Karatay, bu zamanda kadar tüm seçimlerde olduğu gibi yüzde 82 ile yine gösterdiği büyük teveccüh ile rekorlar kırarak büyük başarılara imza atmıştır. Karatay Türkiye yüzyılında yine destan yazdı. Hepinizden Allah razı olsun.” Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilatının bütün mensupları; ilçe teşkilatı önündeki kutlamalarının ardından Kılıçaslan Şehir Meydanı’na geçerek meydanda toplanan binlerce Konyalının sevinç gösterisine de katıldılar. 

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER

Bakmadan Geçme