Hassan'ın hedefi Fener

İH Konyaspor'un son haftalarda Challeshi ile birlikte golcü bir kimliğe bürünün oyuncusu A. Hassan, Süper Lig'de forma giydiği ilk sezonda İstanbul takımlarının kalesini boş geçmedi.

Hassan'ın hedefi Fener
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İH Konyaspor’un son haftalarda Challeshi ile birlikte golcü bir kimliğe bürünün oyuncusu A. Hassan, Süper Lig'de forma giydiği ilk sezonda İstanbul takımlarının kalesini boş geçmedi.

Ahmet Çalık Süper Lig ve kupa’da attığı 8 golle Konyaspor'un golcü isimlerinden olan Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan, 9 gole ulaşan Cihalleshi Fenerbahçe karşısında da yeşil-beyazlıların en büyük kozlarından olacaklar.

Ahmet Çalık Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor deplasmanda 20 Mart Pazar günü saat 19.00 da son haftalarda toparlanan Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Puan cetvelinde İkinciliği yakından ilgilendiren zorlu müsabakada yeşil-beyazlılar sahadan 3 puanla ayrılarak konumunu korumak için mücadele edecek.

 

ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI BOŞU YOK

Süper Lig’de forma giydiği 25 maçta 5 gole imza atarak takımının en skorer isimlerinden biri olan Ahmed Hassan, ilk sezonunda üç büyüklerden ikisinin ağlarını boş geçmedi. Beşiktaş ve Galatasaray kalelerine 1'er gol gönderen Mısırlı oyuncu, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasında da yeşil-beyazlıların önemli kozu olacak.

 

İSTANBUL TAKIMLARINI SEVİYOR

Ahmed Hassan ligde Beşiktaş, Galatasaray ve Kasımpaşa’nın yanı sıra kupada da İstanbul takımları Fatih Karagümrük ve Ümraniyespor’un kalelerini de boş geçmedi. Başarılı forvet oyuncu Beşiktaş, Galatasaray, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük ve Ümraniyespor’un kalesine toplamda 6 gol gönderdi.

Ahmed Hassan’ın İstanbul takımlarına karşı attığı goller:

Ümraniyespor (1 GOL)

Karagümrük (2 GOL)

Kasımpaşa (1 GOL)

Beşiktaş (1 GOL)

(1 GOL)

SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme