Hatay'da görev alan personellere takdir belgesi verildi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Hatay'a giderek arama kurtarma çalışmalarında görev alan, çalışmalarıyla herkese örnek olan çalışma arkadaşlarını Takdir Belgesi ile taltif etti.

Hatay'da görev alan personellere takdir belgesi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatay’da özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Tutal, depremin yaşandığı ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarına katılarak üstün çalışmalar yürüten çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür etti. 

Deprem bölgesinde gece gündüz demeden canla başla çalışan çalışma arkadaşlarına Takdir Belgesi taltif eden Başkan Tutal, “Millet olarak çok büyük bir acı yaşadık. Bizler ilk günden bugüne el birliği ile bu yaraların sarılmasında büyük bir özveri ve çaba gösterdik. Depremin yaşandığı ilk gün hemen yola çıkarak depremin en çok hasar verdiği yerlerin başında gelen Hatay’a ulaşıp arama ve kurtarma çalışmalarına başladınız. Çalışmalarınızla herkese örnek oldunuz, herkesin takdirini kazandınız. 30’dan fazla vatandaşımızı enkaz altından sağ salim çıkardınız. Enkazda bulunan değerli eşyaları güvenlik güçlerimize teslim ettiniz. 11 gün boyunca insanüstü bir çalışma yürüttünüz. Bizler sizinle gurur duyuyoruz. Bu örnek çalışmalarınız ve davranışlarınızdan dolayı daha önce 1 maaş ikramiye ödüllendirmemizin akabinde şimdi de sizleri Takdir Belgesi ile taltif ediyoruz. Hepinize ayrı ayrı tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Hatay’da depremin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Hatay’da konteyner mahallesi kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca hafriyat çalışmaları için araçlarımız yine çalışmalara destek veriyor. Belediyemizde görevli mühendislerimiz bölgede hasar tespit çalışmalarına katıldı. Su ve kanalizasyon çalışmalarına destek vermeye devam ediyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla yaraları hep birlikte sarmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme