• Haberler
  • Ekonomi
  • Hatice Kolçak açıkladı: Gram altın önce bu rakama düşecek!

Hatice Kolçak açıkladı: Gram altın önce bu rakama düşecek!

Altını bilen kadın Hatice Kolçak yaptığı son altın yorumuyla vatandaşları şaşırttı. İşte Hatice Kolçak'ın gram altının çekilmesini beklediği rakam.

Hatice Kolçak açıkladı: Gram altın önce bu rakama düşecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elinde gram altın bulunduran vatandaşların gram altın kaç liraya kadar çıkacak soruları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Hatice Kolçak dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Bilindiği üzere ülkemizde pek çok vatandaş enflasyondan korunmak için TL birikimleriyle gram altına başvururken, gram altının kaç liraya çıkacağı büyük merak konusunu oluşturuyor. İşte Hatice Kolçak'ın son gram altın yorumu...

Hatice Kolçak açıkladı: Gram altın önce bu rakama düşecek!

Kolçak, gram altın fiyatlarına ilişkin ise önemli ifadeler kullandı. Hatice Kolçak'ın açıklamaları şu şekilde:

Gram altında hiçbir sorun yok. Gram altın kaldığı yerden devam. Öyle çok büyük bir düşüş olacağını falan beklemeyin. Hatta bu zamanları mumla arayacağız. Ons altında küçük bir geri çekilme bizim gibi orta ve uzun vadede altın toplayanlar için alım fırsatı olur. Gram altında beklentimiz 1725 -1730 TL'yi kırmasıyla beraber kısa vadede 1750 liralara gitmesini beklerim. Ama orta uzun vadede hedefimiz 2000 TL bu sene için. Gram tarafında hiçbir sorun görmüyorum.

TRENİ KAÇIRMAYIN
Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Elimdekileri vermiyorum. Hiç almayan ve almak isteyenler artık şöyle düşünün, tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden binmek gerekiyor. 

Bakmadan Geçme