Hayati Sır: 'Metaverse şirktir!'

Araştırmacı-Yazar Hayati Sır, Metaverse teknolojisinin şirk olduğunu, bu sanal alemin Şeytanın bu dünyadaki 'sahte cenneti' olarak tanımlarken ailelere çocuklarını bu tehlikeye karşı korumaları çağrısında bulundu.

Hayati Sır: 'Metaverse şirktir!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araştırmacı-Yazar Hayati Sır  “sanal gerçeklik” olarak adlandırılan “Metaverse” ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayati Sır, Metaverse teknolojisini Şeytanın bu dünyadaki “sahte cenneti” olarak tanımlarken;  ailelere çocuklarını bu sanal tehlikeye karşı korumaları çağrısında bulundu.

Gazeteci Ferda Yıldırım’ın Youtube kanalına konuk olan Araştırmacı-Yazar Hayati Sır,“ Metaverse için planlı bir kaos senaryosu hayata geçirildi. Bütün bu pandemi süreci, bütün bu yapılanlar, bütün bu korku propagandası  insanları Metaverse yani şeytanın sahte cennetine çağırmak için yapıldı. Yani diyorlar ki bu dünyada yaşanmaz. Açlık, kıtlık, hastalık, var bu dünyaya gelin. Size yalancı bir cennet vaat ediyoruz diyorlar. Bu vaat kimindi, bu vaat Şeytanındı.  Bu Metaverse bir cehennemdir. Dünya bedeninizi toprak bedeninizden çıkarıyor ve sizi bir dijital varlık, bir avatar olarak Metaverse’e alıyor. Metaverse,  insanın, Şeytan tarafından resetlenmesidir. Yeryüzü halifesi insana, hayatı bırak, halifeliği bırak, aklı, zekâyı, inancını bırak ve bana gel diye çağrıda bulunuyor. Allahın sana verdiği bütün emanetleri bırak. Tıpkı Hz. Adem ve Hz. Havva’ya fısıldadığı gibi şimdi tüm insalığa fısıldıyor.

Metaverse şirktir. Zaten Şeytanın kendisi şirk. Secde etmedi ve lanetlendi. Metaverse’ te sizi istedikleri kişiye secde ettirebilirler. Bakın ibadetlerinizi de Metaverse de yapın diyorlar en son Hac ibadeti de Metaverse’ e konuldu. Metaverse’de şeytana hizmet edenler tehlikeli bir hamle yaptılar. Esas hedef sadece Z kuşağı değil, tüm insanlık.

Siz o gözlüğü takıp yalancı cennette yaşarken birileri o gözlüğün kamerasından her şeyinizi gözetleyecek. Ve şeytan diyor ki ben her yerdeyim. Bu öyle korku dolu bir süreç ki… Bütün dijital verileriniz, kayıtlarınız ellerinde olduğu için hislerinizi, korkularınızı, zaaflarınıza göre sizi çağıracaklar” diyerek bu tehlikeye karşı uyardı.

Kaynak: Hakimiyet.com

İşte Hayati Sır’ın hayati açıklamaları:

Bakmadan Geçme