• Haberler
  • Spor
  • Haydi Kartal! Galibiyet aşkına 3 puanı kapta gel!

Haydi Kartal! Galibiyet aşkına 3 puanı kapta gel!

Ligde kazanamama serisini bitiren Konyaspor, Alanya'dan da iyi bir skorla dönmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılarda moraller yerinde.

Konyaspor, Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'un konuğu olacak. Süper Lig'deki 8 maçlık galibiyet hasretini geride kalan hafta Kasımpaşa karşısında dindiren yeşil-beyazlılar, son 5 maçının tamamından mağlup ayrılan Alanyaspor karşısında puan mücadelesi verecek. 

Alanyaspor ile Konyaspor arasında; 2 Aralık Cumartesi günü Alanya Oba Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak
Alanyaspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Burak Pakkan yönetecek. Pakkan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Anıl Usta üstlenecek. Alpaslan Şen ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

13 puanı bulunan Konyaspor  Hakan Keleş yönetiminde geçen hafta ilk galibiyetini aldı. Kasımpaşa'yı 2-0 yenen yeşil beyazlılar, çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Her iki takımda da 2'şer eksik bulunuyor. Ev sahibi Alanyaspor'da sol bek Yusuf Özdemir ve ön libero Richard sakatlıklarından dolayı bu maçta görev alamayacak. Konuk Konyaspor'da ise sakatlıkları devam eden sağ kanat Gökhan Töre ve forvet Muhammet Demir Alanya ekibine karşı forma giyemeyecek.

13 maçta kalesinde 18 gol gören Konyaspor ile yine 13 maçta kalesinde 21 gol gören Alanyaspor, son 15 dakikada ağlarında tam 8'er gol gördü.

Bakmadan Geçme