Haydi Konya! Destek zamanı

Avrupa Erkekler Voleybol Altın Ligi'nde A Milli Voleybol takımımızın Konya'da Pazar günü Karatay Spor ve Kongre Merkezi Salonunda saat 17.00'de Romanya ile oynayacağı müsabakada girişler ücretsiz olup, tüm Konyalı sporseverler davet edildi

Avrupa Erkekler Voleybol Altın Ligi’nde A Milli Voleybol takımımızın Konya’da oynayacağı Romanya maçında millilerimizi desteklemek üzere büyük mücadelesine ve heyecanına ortak olmak için tüm Konya ve amatör spor kulüpler destek için müsabakaya çağrıldı.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi Salonunda 04 Haziran Pazar günü saat 17.00'de oynanacak olan Türkiye-Romanya Erkekler Voleybol milli maçına tüm Konyalı sporsever hemşehrilerimiz davetlidir.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında konuk olduğu Portekiz'i 3-2 yendi. Milliler, gruptaki üçüncü maçında, 4 Haziran Pazar günü Konya'da Romanya'yı konuk edecek.

Organizasyondaki ilk iki maçında da yenilgi yüzü görmeyen A Milliler, A Grubu'nda liderliğe yükseldi. A Milliler, gruptaki üçüncü maçında, 4 Haziran Pazar günü Konya'da Romanya'yı konuk edecek. Lig usulüne göre oynanan ve 6 ayaktan oluşan Avrupa Altın Ligi'nde gruplarını ilk sırada tamamlayan 3 takım ve final etabına ev sahipliği yapacak ülke, Final Four müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Final Four müsabakalarına ev sahipliği yapacak ülke, grubunu ilk sırada tamamlaması halinde ise gruplarda en iyi ikinci sırada yer alan takım Final Four'daki yerini alacak. CEV Avrupa Altın Ligi'nde Final Four müsabakaları, 24-25 Haziran 2023 tarihlerinde oynanacak. CEV Avrupa Altın Ligi Final Four'unda final oynayan takımlar, FIVB Challenger Kupası'nda mücadele etme hakkı elde edecek. FIVB Challenger Kupası'nda şampiyon olan takım ise, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi (VNL) biletini alacak.

 

Bakmadan Geçme