Hazine ve Maliye Bakanlığı 440 Personel Alımı: Başvuru için Son Gün!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Van ile genelinde kamu ve özel sektör personel alım ilanını paylaştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 440 Personel Alımı: Başvuru için Son Gün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İŞKUR işçi alımlarının yoğun olarak devam ettiği Ocak ayının ikinci haftası itibariyle Van ilinde ikamet edenleri için Hazine ve Maliye Bakanlığında görevlendirilecek yeni memur alımının detayları belli oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 400 defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapacak. Giriş sınavında başarılı olanlar sözlü sınava tabi tutulup 27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da komisyon önünde hünerlerini sergileyecek.

Bakanlığın Personel Alım İlanına Nasıl Başvurulur?

Sınav sonucu başarılı olan 35 yaşını doldurmamış kişiler talep edilen şartları karşıladığında personel olarak çalışmaya başlayacak. Sınav başvuruları 4 Mart tarihinde başlayacak olup 15 Mart tarihinde sona erecek.

Bir başka personel alımı ilanı Van ilinde görevlendirilmek üzere yapılacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatına KPSS puan üstünlüğüne göre 38 hizmetli unvanında personel alımı yapacak.

Emniyet Personeli Olmak için Ne Gerekiyor?

Sözlü ve yazılı sınavdan başarılı olup 2022 yılı KPSS ortaöğretim sınavından en az 70 puan almış olanlar şartları karşıladığında göreve başlayacak. 12 Ocak tarihine kadar yapılacak başvuru sonrası adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

 

Bakmadan Geçme