'Hekimlerin Sesi' THM konseri 10 Mart'ta SKM'de

Konya Aile Hekimliği Etkinlik Derneği ve Hekim Birliği Sendikası sponsorluğunda 2024 yılı 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ilk kez sadece hekimler ve sağlık çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği Topluluğu 'Hekimlerin Sesi' adıyla bir konser ekibi oluşturuldu.

'Hekimlerin Sesi' THM konseri 10 Mart'ta SKM'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Aile Hekimliği Etkinlik Derneği ve Hekim Birliği Sendikası tarafından kurulan topluluk, çalışmalarını yaklaşık 3 aydır Konya Güzel Sanatlar Lisesi Bağlama Öğretmeni Onur Kıvılcım Sur şefliğinde devam ettiriyor.

Hazırlığını tamamlayan Hekimlerin Sesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 15:00’te Selçuklu Kongre Merkezi’nde vereceği konserle Konyalı müzikseverlerle buluşacak.

Konya Aile Hekimliği Etkinlik Derneği ve Hekim Birliği Sendikası tarafında konserle ilgili yapılan açıklamada ‘Konserimize katılım ücretsizdir. Yolu müzikle kesişen 7'den 70 'e herkes davetlimizdir. Destekleri için Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu ve Karatay Belediyelerimize de teşekkür ederiz.’ İfadelerine yer verildi

 

 

Bakmadan Geçme