• Haberler
  • Keşfet
  • Her şeyi bilen Simpsonlar üstü kapalı yatırım tavsiyesi verdi. Yine yeniden yükselişe geçti

Her şeyi bilen Simpsonlar üstü kapalı yatırım tavsiyesi verdi. Yine yeniden yükselişe geçti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremi bile önceden bilen Simpsonlar dizisi, bu sefer blockhain ve NFT vurgusu yaptı.  

Her şeyi bilen Simpsonlar üstü kapalı yatırım tavsiyesi verdi. Yine yeniden yükselişe geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kripto para ya da blockhain, son yıllarda birçok kişinin yüzünü güldürdü. Birçok kişinin de kabusu haline geldi. Ancak dünyanın yeni rezerv parası olma iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Bitcoin başta olmak üzere binlerce coin piyasada işlem görmeye devam ediyor. Kehanetleri ve tahminleriyle gündemden bir türlü düşmeyen Simpsonlar dizisi, bu kez de kripto paralar hakkında ilginç bir parodi ele aldı. 

Yeniakit.com.tr'nin koinfinans'tan derlediği içeriğe göre, ABD’de Pazar günü yayınlanan “Wild Barts Can’t Be Token” başlıklı “Treehouse of Horror XXXIV” bölümünde Bart yanlışlıkla bir NFT’yi “dijitalleştirildi” ve Marge onu kurtarmak için blockchain destekli bir diyarda maceraya atıldı.

Her şeyi bilen Simpsonlar üstü kapalı yatırım tavsiyesi verdi. Yine yeniden yükselişe geçti

NFT'NİN 1.5 MİLYON DOLARLIK DEĞERİ HOŞUNA GİTTİ

Bölüm aynı zamanda bazı NFT’lerin spekülatif doğasıyla da dalga geçti.

Homer başlangıçta Bart’ın pek de uygun olmayan fotoğrafının dijitalleştirilmesiyle yıkıldı ancak daha sonra Bart NFT’nin 1,5 milyon dolarlık değeri karşısında kendinden geçti.

BÖLÜMÜN ARDINDAN YÜKSELİŞE GEÇTİLER

NFT Price Floor’un verilerine göre BAYC’nin taban fiyatı son 24 saat içinde %1,59 artış gösterdi, ancak zirve fiyatların çok uzağında kalmaya devam ediyor.

Mutant Ape Yacht Club’ın taban fiyatı %1,83 yükseldi. Yani söz konusu sahne sonrası bahsi geçen kriptolar yükselişe geçti.

Her şeyi bilen Simpsonlar üstü kapalı yatırım tavsiyesi verdi. Yine yeniden yükselişe geçti

SİMPSONLAR HAKKINDA 3 İLGİNÇ BİLGİ

1. Yaratıcı ve Başlangıç Tarihi:

"The Simpsons", Amerikalı çizer Matt Groening tarafından yaratılmıştır. Dizi, 17 Aralık 1989 tarihinde Fox Broadcasting Company kanalında ilk kez yayınlanmıştır. O zamandan beri, dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesi kazanmış ve uzun ömürlü bir başarı elde etmiştir.

2. Karakterler ve Konsept:

Dizi, Simpson ailesi etrafında dönmektedir. Baş karakterler şunlardır: Homer Simpson (baba), Marge Simpson (anne), Bart Simpson (oğul), Lisa Simpson (kız) ve Maggie Simpson (bebek). Springfield adlı kurgusal bir kasabada geçen dizi, genellikle mizahi bir dille toplumsal ve kültürel konuları ele alır. Dizi, aynı zamanda bir dönem başkan George H.W. Bush'un da tepkisini çekmişti.

3. Uzun Ömürlü Başarı:

"The Simpsons", dünya genelinde en uzun süre yayında kalan animasyon dizisi olma unvanına sahiptir. Dizi, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almış, birçok ödül kazanmış ve pop kültürüne önemli bir etki yapmıştır. Mizahi anlayışı, çeşitli karakterleri ve sıkça pop kültür referansları içeren yapısıyla dikkat çeker.

Bakmadan Geçme