Herkes Sedat Peker'in yeni videosunu bekliyor ama yüzünü gören yok! Tutuklanmış olabilir mi?

Özellik son haftalarda çektiği videolar muhalif kesim tarafından muhalefet aracına dönüşen Sedat Peker'in yüzünü gören yok. Son videosunu 1 hafta önce çeken Sedat Peker hakkında tutuklanma iddiaları yine ortaya atılıyor.

Herkes Sedat Peker'in yeni videosunu bekliyor ama yüzünü gören yok! Tutuklanmış olabilir mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Günlerdir gündemi meşgul eden videolarıyla adeta bir Youtuber gibi hareket eden Sedat Peker, son videosunu iki haftadır atmıyor. Daha önce 9 video çeken Peker hakkında geçtiğimiz hafta tutuklandığı yönündeki söylentiler de yalanlanmıştı. Sosyal medya ekibi olduğu bilinen Peker’in tam olarak nerede olduğuyla ilgili bir duyum ya da bilgi bulunmuyor.

SEDAT PEKER TUTUKLANDI MI?

Geçtiğimiz hafta videosunu atmayan Sedat Peker’in Dubai’de olduğu biliniyor. Twitter’da ortaya atılan iddiaya göre Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri tarafından tutuklandı ve sorguya alındı. BAE’nin bu hareketi ise Türkiye’yle diyalog çabası olarak yorumlandı. Bu gelişmenin ardından Peker, Twitter adresinden bir açıklama yayınlayarak tutuklama haberlerini yalanladı.

KENDİSİNİ GÖREN YOK İDDİALAR YİNE AYYUKA ÇIKTI

Peker, son bir haftadır Twitter adresi üzerinden açıklamalar yayınlıyor. Bu durum da özellikle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Peker’in bu hareketi de tutuklanma iddialarını güçlendirdi olarak nitelendiriliyor.

MUHALEFET DE NASİBİNİ ALDI

Sedat Peker, son paylaşımlarında CHP’ye ağır sözler sarfetmişti. Peker’in bu hareketi sonrası muhalefet cephesi de iyiden iyiye karışmıştı.

SON PAYLAŞIMINDA VİDEO VURGUSU YAPTI

Peker paylaşımında şu cümleleri paylaştı:

  • Bazı arkadaşlarımız videoyu nasıl çekip nasıl yayınlayacağım yönünde bana akıl veriyorlar. Onlara teşekkür ederim. Benden yana bir sorun yok. Ben her yerden çeker yayınlarım.
  • Kardeşim anlamıyor musunuz? Benle ilgili bir şey değil, kanun böyle. Ya gerçekten delisiniz, ya da beni tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Ama beni tahrik edemezsiniz, çünkü ben psikiyatri doktoruyum.

Bakmadan Geçme