• Haberler
  • Güncel
  • Herkes zayıflamak ve dinçleşmek içiyordu Canan Karatay limonlu sudaki gerçeği açıkladı…

Herkes zayıflamak ve dinçleşmek içiyordu Canan Karatay limonlu sudaki gerçeği açıkladı…

Tam bir geleneksel tıpçı olan Prof. Dr. Canan Karatay, herkesin doğru bildiklerini yanlış çıkarmaya devam ediyor. * Canan Karatay * şimdi de limonlu sudaki detaya dikkati çekti.

İnsan sağlığı için limonun faydası saymakla bitmiyor. Limon bir de su ile buluştuğunda tam bir detoks etkisi yapıyor. Hatta birçok kişi gün içerisinde sürekli limonlu su içerek vücuttaki yağların yakılmasını sağlıyor. Fakat tam da bu noktada Kalp ve Damar Hastalıkları Prof. Dr. Canan Karatay diyet için limonlu su içenlerin dikkat etmesi gereken detayı açıkladı.

KİLO VERMEK İSTEYENLER DİKKAT!

yeniakit.com.tr’da yer alan habere göre Canan Karatay limonlu suyun sindirimi kolaylaştırdığını belirtti. Karatay limonlu suyu sabah aç karınla içmenin önemine de vurgu yaptı. Karatay’ın bu ifadelerinden yola çıkarak kilo vermek isteyenlerin limonlu suyu masasından ayırmaması gerektiği belirtildi. Karatay limonlu su için şu ifadeleri kullandı:

Herkes zayıflamak ve dinçleşmek içiyordu Canan Karatay limonlu sudaki gerçeği açıkladı…

“Limonlu su, bağırsakların aktif çalışmasına yardımcı olarak sindirimi kolaylaştırır ve düzenli tüketildiğinde yağ yakma özelliği gösterir. Sabah aç karnına limonlu su tüketildiğinde, kilo vermek için birikmiş ödemler idrar yoluyla dışarı atılır. Limonlu su, metabolizmayı hızlandırarak fazlalık yağlarınızdan kısa zamanda kurtulmanıza yardımcı olur.”

LİMONLU SU KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

Limonlu su kürü, kilo vermek için yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Limon suyu, C vitamini, potasyum ve antioksidanlar bakımından zengin bir besindir. Bu besinler, metabolizmayı hızlandırmaya, ödem atmaya ve iştahı azaltmaya yardımcı olabilir.

Kilo vermek için uygun ve sağlıklı bir limonlu su kürü şu şekildedir:

• Her sabah aç karnına 1 bardak ılık suyun içine 1 limonun suyunu sıkın.

• Suyunuzu içmeden önce 10-15 dakika bekletin.

• Bu kürü her gün düzenli olarak uygulayın.

Herkes zayıflamak ve dinçleşmek içiyordu Canan Karatay limonlu sudaki gerçeği açıkladı…

Limonlu su kürünü uygulamaya başlamadan önce, doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Limon suyu, bazı insanlarda mide rahatsızlığına neden olabilir.

Kilo vermek için başka yöntemler de deneyebilirsiniz.

Örneğin limonlu su kürünün yanı sıra, kilo vermek için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmak da önemlidir. Sağlıklı beslenmek için, meyve, sebze, kepekli tahıllar ve yağsız protein kaynaklarına odaklanın. Düzenli egzersiz yapmak için, haftada en az 150 dakika orta düzeyde aerobik aktivite yapın.

İşte kilo vermek için bazı ipuçları:

  • Sağlıklı bir diyet uygulayın.
  • Düzenli egzersiz yapın.
  • Yeterince uyuyun.
  • Stresi yönetin.
  • Bol su için.

Kaynak: yeniakit.com.tr

Derleme: hakimiyet.com

Bakmadan Geçme