Herkesin Ramazan'ı bereketli geçsin diye erzak kolileri marketlerde yerini aldı

Ramazan'da sofralar bereket dolsun, ihtiyaç sahipleri de unutulmasın diye her bütçeye uygun erzak kolileri raflarda yerini aldı. Konya'da, satışa sunulan ramazan kolisi fiyatları merak konusu oldu. İşte detaylar…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Herkesin Ramazan'ı bereketli geçsin diye erzak kolileri marketlerde yerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte marketlerde yardımlaşma ve paylaşma ruhu da artıyor. Herkesin sofrasının bereketli olması ve ihtiyaç sahiplerinin de unutulmaması için marketlerde, her bütçeye uygun erzak kolileri hazırlanıyor.

Çelikkayalar Zafer Şubesi Müdürü Halis Şahin ile yaptığımız röportajda Ramazan'a özel erzak kolileri hakkında bilgi aldık.

Ramazan kumanyalarının çeşitliliğinin bol olduğunu belirterek sözlerine başlayan Şahin, “Ramazan kumanyalarımızın içerisinde yağ, şeker, un, makarna, salça gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunmaktadır” dedi.

Piyasaya göre kumanya fiyatlarının uygun olduğunu ve 400 TL’den başladığını söyleyen Şahin, müşterilerin talebi üzerine özel kumanyaların oluşturulabileceğini belirtti.

Kumanyaların bu haftadan itibaren satışa sunulduğunu ifade eden Şahin, “kumanyalarımıza talep çok fazla, ilgililer Ramazan ayının son haftasına kadar mağazalarımızdan temin edebilir” diyerek sözlerini vurguladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme