Hilmi Kağnıcı: Türkiye'yi çok daha güçlü bir yarına hazırlama vaktini iyi değerlendireceğiz

Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden MÜSİAD Konya Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, 28 Mayıs Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin bir seçim dönemini daha geride bıraktığını belirten Kağnıcı, 'Şimdi, zaten bizim olanı, daha yükseğe taşıma vaktidir. İkinci yüzyılında Türkiye'yi çok daha güçlü bir yarına hazırlama vaktini iyi değerlendireceğiz' şeklinde konuştu.

Hilmi Kağnıcı: Türkiye'yi çok daha güçlü bir yarına hazırlama vaktini iyi değerlendireceğiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Büyük Türkiye ideali ve Türkiye Yüzyılı için tüm güçleriyle çalışmaya, hep birlikte üretmeye her zamankinden daha çok hazır olduklarını ifade eden Kağnıcı, “Necip Milletimizin net iradesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyor, bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. İş dünyası belirsizlikleri sevmez, bu seçim sürecini kazasız belasız sükûnet içerisinde geçirmiş olmamızdan dolayı çok mutluyum. İş dünyası olarak artık işimize gücümüze bakacağız. Üretim ve ihracat odaklı ekonomi politikaları ile istikrarın bir an önce oluşmasıyla birlikte ihracata odaklanacağız. Dünyadaki gelişmeler, küresel kriz ortamının yaklaştığını gösteriyor. Ancak biz; güçlü, üretim odaklı, sanayisi çok hızlı gelişen dinamik bir ülkeyiz. Krizi fırsata çevirmeyi çok iyi başardığımızı birçok defa gösterdik. Şimdi, zaten bizim olanı, daha yükseğe taşıma vaktidir. İkinci yüzyılında Türkiye’yi çok daha güçlü bir yarına hazırlama vaktini iyi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

“İKİNCİ YÜZYILDA KONYA’NIN YÜKSELİŞİ SÜRECEK”
Türkiye’nin ikinci yüzyılında Konya’nın yükselişinin süreceğini belirten Kağnıcı, “Konyalı sanayiciler olarak hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu dönemde Konya’yı yükseltecek, ülkemizin mimar şehirlerinden biri haline getireceğiz. Üretim, istihdam ve ihracatı önceleyerek, yıllık 3.2 milyar doların üzerindeki ihracatımızı hızla artıracağız. Konyalı sanayiciler olarak ülkemizin kalkınmasına güç vermeye devam edeceğiz. Türkiye’mizin ikinci yüzyılında da aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız. Bu vesileyle tekrardan 28 Mayıs genel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a yeni döneminde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER
 

Bakmadan Geçme