HÜMA Okullarında kermes coşkusu

Özel Hüma Okulları Okul Aile Birliği Başkanlığı, Saye Derneği ve Keykubat Derneği işbirliği ile Hüma okulları bahçesinde yapılan kermes etkinliğine yoğun katılım sağlandı. Kermeste ülkemizin 7 bölgesinin lezzetlerinden, dünya mutfağına kadar birçok standa yer verildi.

HÜMA Okullarında kermes coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış konuşan Hüma Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uykusuz; böyle bir seferberliğe olanak sağlayan Okul Aile Birliğine, desteğini esirgemeyen velilere ve büyük bir özveri ile organizasyonda emek veren öğrencilere teşekkürlerini iletti. El emeği eserlerin sergilendiği, ebru sanatı çalışmalarının da yapıldığı kermeste, bilim etkinliklerinde yer verildi. 

HÜMA Okullarında kermes coşkusu

Kermes programı sonunda Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, "Her yıl daha büyük bir katılım ile yaptığımız etkinliklerde, birçok ihtiyaç sahibine ulaşmamıza vesile olan  Hüma okullari yöneticilerine ve ogretmenlerine  okul aile birliğine ,  Keykubat Derneği yetkililerine,Saye dernegi başkanı Münevver Yavaş'a,  Yönetim kurulu üyeleri ve tüm dernek gönüllülerine teşekkür ederim dedi.

HÜMA Okullarında kermes coşkusu


 

Bakmadan Geçme