Hüseyin Baş'tan Fatih Altaylı'ya Destek: 'Bu İşin Sonu Koca Bir 'Pardon' Olur'
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, gazeteci Fatih Altaylı'nın tutuklanmasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
Twitter (X) üzerinden yaptığı paylaşımda Hüseyin Baş, “Fatih Altaylı’nın tutuklanmasını gerektiren tek bir haklı sebep yok! Bu işin sonundan koca bir ‘pardon’ çıkar. Geçmiş olsun @fatihaltayli, yanındayız.” ifadelerine yer verdi.
Gazeteci Fatih Altaylı ‘cumhurbaşkanını tehdit’ (TCK md. 310/2 delaletiyle 106/1) suçundan gözaltına alınıp tutuklandı. Siyaset ve medya dünyasından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Hüseyin Baş’ın bu açıklaması, Altaylı’nın gazetecilik faaliyetleri nedeniyle hedef alındığı yönündeki endişeleri de yeniden gündeme taşıdı.
Kamuoyunun dikkatle izlediği gelişmeyle ilgili yeni açıklamaların gün içerisinde yapılması bekleniyor.
Bakmadan Geçme





