Husumetlilerinin kurşun yağdırdığı otomobilden sağ kurtuldular

Bursa'da alacaklılarını yolda gören bir grup şüpheli, takip ettikleri aracı kurşunladı. Kurşunlara hedef olan otomobil delik deşik olurken, aracın içinde bulunanlar yara almadan kurtuldu. Polis, 2 saldırganı yakalamak için harekete geçti.

Olay, Bursa’nın Yıldırım İlçesi’ne bağlı Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 AHS 503 plakalı araçla seyir halinde olan Barış V. ile Azad V., aralarında husumet bulunan kişilerle karşı karşıya geldi. Barış V. ile Azad V.’yi gören husumetliler ikiliyi takibe aldı. Husumetliler ara sokakta kıstırdıkları Barış V. ile Azad V.’ye ait olan aracı kurşuna dizdi.  Barış V. ile Azad V.’nin içerisinde bulunduğu araç delik deşik olurken, ikili araçtan atlayarak kurtuldu. Saldırı sonrası husumetliler olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk inlemesi ile Barış V. ile Azad V.’nin yara almadığı belirlendi. Olay anında mahallelinin panik anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.  Polis saldırıyı gerçekleştiren zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme