İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 09 Mart 2023 tarihinde, depremler sonrasında Konya'ya gelen öğrencilerle ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar ile Müdürlüğün yerel projeleri gündemiyle ilçe milli eğitim müdürleri ile çevrim içi yöntemle bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
KONYA HABER: İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit öncelikle depremler sonrasında gerek insan kaynağı,  gerekse yapılan yardımlarla ve meslek liselerinin üretimleriyle hızlı aksiyon alan, her türlü gönüllü çalışmaya katılan eğitim yöneticisi, öğretmen, öğrenci, personel ve velilere teşekkür ederek toplantıya başladı.
 
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit ilimize gelen depremzede çocuklardan özellikle 8. ve 12. sınıf seviyesinde olan öğrencilerin nakil oldukları okullarda devam eden, kaldıkları yurtlardaki sınıflarda yeni açılacak Destekleme Yetiştirme Kurslarına da devamlarının takip edilmesinin öneminden bahsetti. İl Müdürü 8. ve 12. sınıf depremzede öğrencilerin her birinin DYK’lara devamlarının takip edilmesini, her türlü materyal desteğinin verilmesini ve rehberlik yapılmasını istedi. 
 
Bununla birlikte sınavlara hazırlanan 8. ve 12. sınıf depremzede öğrenciler ile gönüllülük esasına göre her yönüyle ilgilenebilecek, onların sınav sürecini takip edebilecek öğretmenlerin bire bir eşleştirilmesini isteyen İl Müdürü bu konunun öğrencilerin depremin etkisinden daha hızlı çıkmaları ve sınava odaklanmaları açısından önemini belirtti.
 
Ayrıca yurtlarda kalan depremzede öğrencilerin akşamları etütlere alınmasının, gönüllü öğretmenlerin de öğrencilere eşlik etmesinin gerektiğini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü sürecin takip edilmesini istedi.

Toplantıda son olarak “Bizim Okulumuz” ve “Başarmaya Hazırım” projelerine değinen İl Müdürü, takvime uygun bir şekilde çalışmaların hızlandırılması gerektiğini belirtti.
KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme