İftar 'da buluştular

KİMSEV Korumaya muhtaç ve Kimsesiz çocuklar vakfı yönetim kurulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde kimsesiz çocuklar ile vakıf gönüllüsü yardım sever Konyalı işadamları iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İftar 'da buluştular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ev sahipliği Bayır Otel’in üstlendiği KİMSEV İftar yemeğine Vakıf yöneticileri, Vakıf gönüllüsü Konyalı İşadamları, Vakıf öğretmen ve Kimsesiz çocuklar katıldı. Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından söz alan KİMSEV Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Fikret Karaman “ 27 yıllık bir geçmişe sahip olan vakfımız korunmaya, bakıma, yardıma muhtaç kimsesiz çocukların korunması eğitilerek topluma kazandırılması, millî ve manevi değerlere sahip olarak yetiştirilmesi, Türkiye nin ilmi, iktisadi, içtimai ve kültürel kalkınmasına yardımcı olması gayesi ile kurulmuş ve hizmetini sürdürmeye devam etmektedir. Yurdumuzda kalan çocuklarımızın çeşitli okullarda eğitim ve öğretim hayatına devam etmeleri sağlanmaktadır.  Vakfımız gönüllü ve yardım sever Konyalı işadamlarımızın desteği ile sokaklarımızda yoksulluk ve ilgisizlik yüzünden suça itilen istismar edilen. Yardıma, ilgiye muhtaç her çocuğa sevgiyle uzanan el olmanın gayreti içerisinde oluyor ve olmaya devam edeceğiz.

İftar 'da buluştular
Değerli gençlerimiz sizlerden KİMSEV vakfı olarak özel bir ricamız olacak. Bugün sizlere sunulan imkânların kıymetini bilip ülkemizin ve milletimiz için kendinizi faydalı bir birey olarak yetiştirme noktasında gayret göstermenizi istiyoruz. Bu iftar programının düzenlenmesinde bize ev sahipliği yapan başta Mustafa Bayır olmak üzere Bayır ailesine, katılımlarından dolayı  hayır sever Konyalı işadamlarına ve vakıfımız öğretmen ve öğrencilerimize KİMSEV olarak teşekkür ediyorum. “ dedi

İftar 'da buluştular

 


 

Bakmadan Geçme