İHH Konya'dan 16 Ülkeye 'Bir İyilik Bin Bereket' seferberliği

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, dünya genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları ve sürdürülebilir gelir elde etmelerine destek olmak amacıyla 'Bir İyilik Bin Bereket' sloganıyla yeni bir iyilik seferberliği başlattı

İHH Konya'dan 16 Ülkeye  'Bir İyilik Bin Bereket' seferberliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl 11 ülkede 43 farklı proje hayata geçirilirken, 981 aile gelir temini projelerinden, 2580 aile de gıda ve nakit yardımlarından faydalandı. Bu yıl ise yaklaşık bin ihtiyaç sahibi ailenin destekleneceği projede, Konya'dan gönderilen ekipler belirlenen 605 aileye sağmal keçi, 480 aileye ise dikiş makinesi hediye edecek. Ayrıca 5 aileye 3 tekerlekli araba ve 5 aileye de tarımsal destekleme projesi uygulanarak özellikle yetim annelerin kendi geçimlerini sağlamalarına yardımcı olunacak.

İHH Konya'dan 16 Ülkeye 'Bir İyilik Bin Bereket' seferberliği
Bu önemli projeler kapsamında ziyaret edilen ülkelerde gıda kolisi dağıtımları, Ramazan çalışmaları ve yetim giydirme çalışmaları da yapılacak. Nijer, Tanzanya, Afganistan, Azerbaycan, Mali, Karadağ, Somali, Burkina Faso, Arakan, Bosna Hersek, Sierra Leone, Çad, Yemen, Bangladeş, Nepal ve Burundi'de hayata geçirilecek olan Gelir Temini Projeleri, mazlumların yüzlerinde umut ve tebessüm olmayı hedefliyor.

İHH Konya'dan 16 Ülkeye 'Bir İyilik Bin Bereket' seferberliği
İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi yetkilileri, bu çalışmaların sadece birer insani yardım projesi olmadığını, aynı zamanda uzun vadeli birer yatırım olduğunu belirterek, "Amacımız, ihtiyaç sahibi ailelerin sadece bugünlerini değil, geleceklerini de güvence altına almak. Bu projelerle birlikte, onların hayatlarında kalıcı ve olumlu değişiklikler oluşturmayı amaçlıyoruz." dedi.

İHH Konya'dan 16 Ülkeye 'Bir İyilik Bin Bereket' seferberliği
İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi'nin uluslararası alanda yürüttüğü bu Gelir Temini Projeleri, toplumun geniş kesimlerinden destek ve takdir görüyor, umudun ve dayanışmanın güçlü bir simgesi olarak sürdürülmeye devam ediyor.
???? 0332 353 00 08 numaralı çağrı merkezimizi arayarak detaylı bilgi alabilir.
Ayrıca,  bağış yapmak isteyen hayırseverler, İHH Konya Şubesi’nin banka hesaplarından ve en yakın İHH temsilciliği ve stant noktalarımıza başvurarak yardımda bulunabilecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı
TR 17 0001 0001 6802 1249 9453 99
 

Bakmadan Geçme