İHH Konya yetimlerinde yannda

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, her yıl 15 Ramazan'da dünya genelinde anılan Dünya Yetimler Günü'nde de yetimlerin yaşadıklarına dikkat çekmek ve onların yanında olduğunu bir kez daha göstermek için şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürecek.

İHH Konya yetimlerinde yannda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İHH Konya Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Uysal’ın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu özel günde yetimlerimizi yalnız bırakmayacak, yıl boyunca sürdürdüğümüz çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Dünya Yetimler Günü, yetimlerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirmek için önemli bir fırsattır.' dedi.

İHH Konya yetimlerinde yannda

Başkan Uysal 'Biz de İHH Konya Şubesi olarak, özellikle bu günde dünyadaki yetim gerçeğini çeşitli kanallarla halkımıza duyuracak ve yetimlere destek vermenin yollarını gündeme getireceğiz. Yetimlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların geleceklerine umutla bakmalarını sağlamak amacıyla eğitim, barınma, sağlık, sosyal destek ve daha birçok alanda yetimlere özel çalışmalar yapıyor ve destek olmak isteyen herkesi vakfımıza bekliyoruz." dedi.

İHH Konya yetimlerinde yannda
Şube yetkililerinden alınan bilgilere göre, Dünya Yetimler Günü kapsamında Konya'nın çeşitli noktalarında yetim çocuklar için özel etkinlikler düzenlenecek. İHH İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, Dünya Yetimler Günü'nde de gerçekleştireceği etkinliklerle, hem yetimlerin güzel vakit geçirmesini hem de yetimlerin yaşadığı zorluklara toplumun daha duyarlı olmasını ve onlara destek olma bilincini artırmayı hedefliyor.

 İHH Konya yetimlerinde yannda

Bakmadan Geçme