• Haberler
  • Dünya
  • İHH, Kurban Bayramı'nda Dünya Genelinde 3 Milyon İhtiyaç Sahibine Kurban Eti Ulaştıracak

İHH, Kurban Bayramı'nda Dünya Genelinde 3 Milyon İhtiyaç Sahibine Kurban Eti Ulaştıracak

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kurban Bayramı'nda Türkiye dahil olmak üzere 60 ülkede yaklaşık 3 milyon ihtiyaç sahibine kurban eti dağıtmayı planlıyor.

Kurban Bayramı, Müslümanlar için paylaşma ve yardımlaşma anlamına gelirken, İHH bu önemli dini bayramda dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya hazırlanıyor. Vakıf, Türkiye'nin yanı sıra Afrika, Asya, Ortadoğu ve diğer bölgelerde bulunan 60 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtacak.

İHH, Kurban Bayramı'nda Dünya Genelinde 3 Milyon İhtiyaç Sahibine Kurban Eti Ulaştıracak

İHH'nın bu çabası, milyonlarca kişinin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamalarına ve bayramlarını daha bereketli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Özellikle savaş, doğal afetler ve ekonomik zorluklarla mücadele eden bölgelerde yaşayan insanlara ulaşılacak olan kurban eti, onların yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Kurban eti dağıtımı, İHH'nın uzun yıllardır devam eden insani yardım faaliyetlerinin bir parçası olarak öne çıkıyor. Vakıf, sadece Türkiye'de değil, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak için sürekli olarak çaba sarf ediyor.

 

AA

Bakmadan Geçme