İhtiyaç sahibi çocuklara hediye!

Konya Görmeyenler Derneği her zaman ki faaliyetlerine Konya'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği ile ramazan ayında da sürdürdü.

İhtiyaç sahibi çocuklara hediye!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram ilçesi Nasuhbey Camiinde görevli imam Ahmet Sardoğu tarafından Kuranı Kerim eğitimi verilen 25 ihtiyaç sahibi çocuğa Konya Görmeyenler Derneği gönüllüsü Ebru Şerife Göktaş tarafından belirlenerek, Oyuncaksız Çocuklar için Derneği tarafından ayakkabı, çeşitli hediyeler ve Konya Görmeyenler Derneği’nin üyeler tarafından üretilen oyuncak bez bebek verildi. 

Çocuklara ayakkabılarını oyuncaksız Çocuklar Derneği Başkanı Osman Demirci, Ayşe Yılmaz tarafından giydirildi. Oyuncak bebekleri ve flütleri de Konya Görmeyenler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından aldılar.

Şahin bayrama yaklaşılan  bu güzel mübarek günlerde çocukların sevinç ve mutluluklarına vesile olan  oyuncaksız Çocuklar için Dernek Başkanı Osman Demirci, Ayse Yılmaz Nasuhbey Camii İmamı Ahmet Sardoğu, dernek gönüllüleri Ebru Şerife Göktaş, Şengül Büyükçeşme, Serpil Elek, Kırmızı Çarşı yönetimine teşekkür ederek bu tür çalışmaların sürdürüleceğini söylediler.
 

Bakmadan Geçme