İlhan Palut'tan yönetime eleştiri

İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan saatler sonra yeni hoca ile anlaştığını açıklayan Konyaspor yönetimine Palut cephesinden açıklama geldi. beINSPORTS'a konuşan tecrübeli teknik adam, 'Teknik direktörü olan hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Hocasıyla yollarını ayıran hiçbir kulübün sosyal medya hesabında iki saat sonra 'Hoş geldin İlhan Palut' açıklamasını göstermeyeceğim.' dedi.

İlhan Palut'tan yönetime eleştiri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan saatler sonra yeni hoca ile anlaştığını açıklayan Konyaspor yönetimine Palut cephesinden açıklama geldi. beINSPORTS'a konuşan tecrübeli teknik adam, 'Teknik direktörü olan hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Hocasıyla yollarını ayıran hiçbir kulübün sosyal medya hesabında iki saat sonra "Hoş geldin İlhan Palut" açıklamasını göstermeyeceğim.' dedi. Konyaspor'dan ayrılan Teknik Direktör İlhan Palut, yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

BEIN SPORTS’A AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor ‘dan ayrılak Teknik Direktör İlhan Palut, beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Palut, ayrılık sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emre Belözoğlu ile Trabzonspor maçı sonrası görüşme gerçekleştirdim. Ayrılığım sonrası Emre Hoca da beni aradı. Nuri Hoca ile de öyle ilişkilerim vardır. Türk hocaların hepsi ile dayanışma içindeyiz. Ben sadece pro lisans kurslarıyla alakalı düzenleme yapılması gerektiğini söyledim. Biz bunu aramızda çözdük. Bu açıklamalayla, Konyaspor gibi bir camianın teknik direktör konusunda karar vermesini birbirine bağdaştırmak nasıl bir zorlamadır? Öyle birşey yok. Onların ikisi de benim yaş olarak küçüğüm. İnşallah futbolculuk kariyerlerinde olduğu gibi teknik adamlık kariyerilerini en üst noktada sergilerler.

“UNUTULMAZ BİR MACERAYDI”

” Beşiktaş maçında şanssız şekilde mağlup olduk. Bunlar saha oyunu. Her sonuca açık. Aslında kabul edilebilir bir performans vardı. Bulunduğunuz mevki ile kendinize saygı duydurabilirsiniz. Ya da insanlar sizi severmiş gibi yapabilir. Ama sadece kendiniz olarak insanların bu denli sevgisini kazanmak, bu denli itibar görmek parayla ölçülemez. Konya şehrine çok teşekkür ediyorum."

Konyaspor yönetiminin kendisiyle yollarını ayırmasından saatler sonra yeni hocayla anlaştığını duyurmasına da siten eden Palut,  "Teknik direktörü olan hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Hocasıyla yollarını ayıran hiçbir kulübün sosyal medya hesabında iki saat sonra "Hoş geldin İlhan Palut" açıklamasını göstermeyeceğim." dedi.

Bakmadan Geçme