İlim Yayma Vakfı 50. yılı için özel logo tasarım yarışması düzenledi

1973 yılında ilmi insanlarla buluşturmak gayesiyle kurulan İlim Yayma Vakfı 50. yılını, 'İlimden İrfana, 50 Yıldan Asra' sloganıyla, 2023 yılı boyunca sürecek etkinlikler ile kutlayacak. Sene boyunca devam edecek 50. yıl etkinlikleri, '50. Yıl Logo Tasarım Yarışması' ile başladı. Yarışmaya başvurular 10 Ocak 2023, Salı gününe kadar yapılabilecek.

İlim Yayma Vakfı 50. yılı için özel logo tasarım yarışması düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Bilimin ve teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak topluma yön veren kaliteli ilim adamlarını toplumumuza ve insanlığa kazandırmak” vizyonuyla Türkiye’nin dört bir yanında gençlere eğitim, barınma ve akademik anlamda çeşitli imkânlar sunan İlim Yayma Vakfı, 50. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

1973 yılında ilmi insanlarla buluşturmak gayesiyle kurulan İlim Yayma Vakfı, 50. yılını “İlimden İrfana, 50 Yıldan Asra” sloganıyla, 2023 yılı boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Yıl boyunca devam edecek 50. yıl etkinliklerinin ilk adımı “50. Yıl Logo Tasarım Yarışması” ile başladı.

VAKFIN ÖZGÜN VE GELENEKSEL ÇİZGİLERİNİ YANSITACAK ESERLER BEKLENİYOR

Ulusal ve uluslararası katılıma açık olan yarışma, ücretsiz olarak her katılımcının tek bir eser ile katılımına olanak sağlıyor. Pusulası ilim olan bir anlayışla 50 yılı geride bırakan İlim Yayma Vakfı, katılımcılardan vakfın ilme, irfana ve insana verdiği değeri özgün ve geleneksel çizgilerle yansıtacak eserler bekliyor.

YARIŞMAYI KAZANAN ESER 50.000 TL’LİK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLACAK

Yarışmanın kazananı, yarışmanın konusu ve amaca uygunluğuna, görsel açıdan mesajın anlaşılabilirliğine, özgün ve estetik oluşuna ve de akılda kalıcı veya etkili olduğu düşüncesine göre jüri tarafından değerlendirilerek belirlenecek.  Kazanan eser ve sahibi 20 Ocak 2023 Cuma günü http://50yil.iyv.org.tr/ adresinde yayınlanacak. Yarışmayı kazanan eser 50.000 TL’lik ödülün yanı sıra İlim Yayma Vakfı’nın tüm kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olma hakkını da elde edecek.

Yarışmaya başvurular, 10 Ocak 2023, Salı gününe kadar http://50yil.iyv.org.tr/ linkinde bulunan İlim Yayma Vakfı 50. Yıl Logo Tasarım Yarışması Başvuru Formu üzerinden yapılabiliyor.

Bakmadan Geçme