İlk durak Konya oldu

'Genç Memurların Özlük Hakları' Projesi Başladı İç Anadolu Bölge Çalıştayı İle Genç Memur-Senin İlk Durağı Konya Oldu.Çalıştaya Aksaray, Çankırı, Karaman, Niğde, Eskişehir, Sivas, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Yozgat illerinden Milli Eğitim Bakanlığına ve Yükseköğretim Kurulu'na bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan, 18-30 yaş aralığındaki memurlar ve aday memurlar katıldı.

İlk durak Konya oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç Memur-Sen tarafından yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajansının Erasmus+ kapsamında desteklediği “Genç Memurların Özlük Hakları” projesinin İç Anadolu Bölge Çalıştayı, açılış toplantısı bugün Konya’da gerçekleştirildi.

Proje kapsamında; Konya Eğitim Fakültesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Çetin, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mahmut Zengin, Aynur Türkoğlu, Konya Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Şenol Metin ve Konya Memur Sen başkanı Nazif Karlıer, yerel düzeyde politika önericiler ve yapıcılar olarak Çalıştaya iştirak ettiler.

Çalıştaya Aksaray, Çankırı, Karaman, Niğde, Eskişehir, Sivas, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Yozgat illerinden; Milli Eğitim Bakanlığına ve Yükseköğretim Kurulu’na bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan, 18-30 yaş aralığındaki memurlar ve aday memurlar katıldı.

Çalıştayda açılış konuşmasını gerçekleştiren Genç Memur-Sen Başkanı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Mesut Emre Balcı, Genç Memur-Sen olarak; geleceğin sendika yöneticilerini yetiştirmek, gönüllülük esasını ve teşkilatçılık şuurunu geliştirmek, medeniyet değerlerinden ve tarihinden referansla daha adil ve yaşanabilir bir dünya için mücadele edecek gençler yetiştirmek gayesinde olduklarını ve bu minvalde gerek genel merkezde gerek 81 il ve ilçe teşkilatlarında çeşitli faaliyetlere imza attıklarını vurguladı.

Projenin detayları hakkında da bilgilendirmede bulunan Balcı; proje kapsamında yedi bölgede yedi çalıştayın gerçekleştirileceğini ve akabinde Ankara’da büyük bir zirve düzenleneceğini; bu zirve vesilesiyle politika öneri metninin politika yapıcılara sunulacağını iletti. AYNUR ÜNÜN

Bakmadan Geçme