İmamoğlu basına sızdırılan video hakkında konuştu! Gizli bir tarafı yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Kurmaylarıyla gerçekleştirdiği zoom görüşmesinin basına sızdırılması hakkında ilk kez konuştu. İmamoğlu: 'Gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var. Hatta bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok' dedi.

İmamoğlu basına sızdırılan video hakkında konuştu! Gizli bir tarafı yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi kurmaylarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından videonun sosyal medyada gündeme gelmesiyle ilişkin ilk kez konuştu. 

“GİZLİ BİR TARAFI YOK”
Yaptıkları toplantının gizli bir tarafı olmadığını belirten Ekrem İmamoğlu, “Seçimden bu yana bunlar devam edecektir, ediyor. Gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var. Hatta bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bununla ilgili hiçbir meselesini sizlerin önünde konuşmayacağım. Masalarda konuşmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. 

“AİLE MESELESİ GİBİ KONUŞUYORUZ”
Parti içi sorunları kendi aralarında aile gibi konuştuklarını dile getiren İmamoğlu, “Onu araştıracağız, bakacağız. Ne olmuş, nasıl olmuş, bunu seven kimler var, partinin içinde mi var, dışında mı var? Buna da bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları, partimizin yetkilileriyle çekinmeden, açık ve seçik, kalbimizde ne varsa bir arada bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Buradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme