İmamoğlu İstanbul İttifakını kuruyor

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün kameraların karşısına geçip yol haritasını belirledi. CHP'deki değişim tartışmalara ismi geçen İmamoğlu tartışmalara son noktayı koydu. İmamoğlu, 'Sözümü tutmaya devam edeceğim, İstanbul ittifakını kurmaya geliyorum' dedi.

İmamoğlu İstanbul İttifakını kuruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Haliç Kongre Merkezinde kameraların karşısına geçti ve İstanbul büyükşehir Belediye Başkanlığı sinyalini verdi. 

“SÖZÜMÜ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİM”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda en başarılı belediye başkanı olmaya söz verdiğini dile getiren Ekrem İmamoğlu, şu ifadeler eyer verdi: “Ben Büyükşehir Belediye başkanı olduğumda tüm halkımıza bu mukaddes şehrin en başarılı belediye başkanı olacağıma söz verdim. Bu sözü tutmaya devam edeceğim” 

“İSTANBUL İTTİFAKINI KURMAYA GELİYORUM”

2019’da olduğu gibi İstanbul Gönüllüleriyle beraber İstanbul iktifanı kurmaya geldiğini dile getiren, İmamoğlu, “Yoksulluğu söküp atan refah içinde bir şehir oluşturmak için yola çıkıyorum; katılımı ve ortaklaşan aklı merkeze almak için, dünyanın tüm teknolojik yeniliklerine ve gelişimine ev sahibi olmak için yola çıkıyorum. Bu anlayışla 2019’da olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımla, farklı partilere gönül veren İstanbullularla, kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan İstanbul Gönüllüleriyle tekrar İstanbul ittifakını kurmaya geliyorum” şeklinde konuştu 
 

Bakmadan Geçme