İnanılmaz fırsat: Ak Bank'ta kapıdan girene 2 bin lira!

Akbank, Axess kredi kartı başvurusu yapacak bireyleri mutlu etmek adına adım attı ve chip-para ödüllerini 2.000 TL seviyesine yükseltti. İlk defa kart başvurusunda bulunan kişiler, tam 2.000 TL tutarındaki chip-para ödülünü kazanma fırsatını yakalayacaklar. İşte tüm ayrıntılar...

İnanılmaz fırsat: Ak Bank'ta kapıdan girene 2 bin lira!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akbank yapmış olduğu teknolojik yatırımlar ve müşteri davet kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ekonominizde sancılı süreç devam ederken vatandaşlar da her fırsatı değerlendirmek istiyor. Akbank da çeşitli kampanyalarda zirvedeki yerini koruyor. Daha önce 1.000 TL’ye kadar verilen chip- para ödüller 2.000 TL’ye yükseltildi.

KİMLER YARARLANACAK?

Akbank 2.000 TL’ye varan chip-para ödülünü ilk kez Axess karta başvuran kişilere verecek. Axess karta başvurarak market, giyim ve elektronik sektörlerinde yapılacak her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL toplamda ise 2.000 TL chip para verilecek. Bu da yapacağınız 12.000 TL’lik harcamada 2.000 TL iade anlamına geliyor.

İnanılmaz fırsat: Ak Bank'ta kapıdan girene 2 bin lira!

2.000 LİRA
Akbank, Juzdan uygulaması ile birlikte benzersiz bir bonus ödül kampanyası yürütüyor. Akbank Juzdan uygulamasını yürüterek yapmış olduğunuz harcamalarını chip-para ile öde diyerek, gerek banka kartınıza gerek kredi kartınıza 2.000 TL iadesi alabilirsiniz. Dilerseniz chip-paralarınızı puan olarak da kullanabilirsiniz.

Bakmadan Geçme