• Haberler
  • Güncel
  • İnşaat dünyasını sarsan ölüm: Ünlü müteahhit evinde ölü bulundu

İnşaat dünyasını sarsan ölüm: Ünlü müteahhit evinde ölü bulundu

Denizli'nin tanınmış iş insanlarından, Eren İnşaat'ın sahibi Mehmet Kavak, sabah saatlerinde Merkezefendi'deki evinde silahla yaşamına son verdi.

Denizli bu sabah iş dünyasını sarsan bir haberle uyandı. Şehrin saygın müteahhitlerinden, Eren İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 60 yaşındaki Mehmet Kavak, Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi’ndeki evinde ölü bulundu. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede Kavak’ın silahla intihar ettiği belirlendi.

İnşaat dünyasını sarsan ölüm: Mehmet Kavak evinde ölü bulundu

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Mehmet Kavak’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Kavak’ın neden yaşamına son verdiği henüz netlik kazanmadı.

İnşaat sektöründe onlarca projeye imza atan, hem iş dünyasında hem de sosyal çevresinde sevilen bir isim olan Mehmet Kavak’ın ani ölümü, Denizli’de derin üzüntü yarattı. Sosyal medyada birçok iş insanı, dostu ve hemşehrisi taziye mesajları paylaşarak duydukları acıyı dile getirdi.

Mehmet Kavak’ın cenaze programına ilişkin detayların, ailesi tarafından ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!