• Haberler
  • Konya
  • İnsan Vakfı Konya Yükseköğrenim Yurtları kayıtları devam ediyor!

İnsan Vakfı Konya Yükseköğrenim Yurtları kayıtları devam ediyor!

Selçuklu, Meram ve Karatay bölgesinde 4 kız, 2 erkek yurdu bulunan İnsan Vakfı Konya'da kayıtlar devam ediyor. Yurtlarda kalan öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrenim süresi boyunca her ay beslenme ve barınma yardımı sağlanacak.

 

Vakıf misyonunu örnek alarak 1992 yılından beri sosyal alanda eğitim ve yardımlaşma faaliyetleri yürüten İnsan Vakfı; İnsan ve Medeniyet Hareketi çatısı altında ülkemiz insanına hizmet etmek ve vakıf kurumunu gelecek nesillere ulaştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetlerinin yanında eğitim alanında hizmet vermeyi asli görev olarak üstlenen İnsan Vakfı'nın Türkiye genelinde toplamda 18 ilde 40 öğrenci yurdu, Konya'da ise 6 öğrenci yurdu bulunuyor.

Genel yurt standartlarına uygun olarak hizmet veren yurtlarda 2-3-4 ve 5 kişilik olmak üzere farklı oda opsiyonları bulunuyor. Haftanın her günü sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti sunulan yurtlarda; öğrenci odalarından ayrı çalışma odaları, çok amaçlı faaliyet alanları, çamaşırhane ve ütü alanları gibi hizmet alanları da mevcuttur.

Bakmadan Geçme