• Haberler
  • Asayiş
  • İş yerine yapılan silahlı saldırıda otomobiliyle yoldan geçen kadın sürücü vuruldu

İş yerine yapılan silahlı saldırıda otomobiliyle yoldan geçen kadın sürücü vuruldu

Adana'da bir lastik tamirhanesine silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan bir kadın, olay sırasında aracıyla evine gitmekteyken saldırganların kurşunlarına hedef oldu.

Adana'nın Seyhan ilçesindeki Tellidere Caddesi'nde bir lastik tamirhanesine düzenlenen silahlı saldırı sonucunda bir kadın ağır yaralandı. Olayın gerçekleştiği bölgede bulunan çocuğunu kursa bıraktıktan sonra evine gitmek için yola çıkan otomobil sürücüsü kadın, saldırganların silahından çıkan kurşunların isabet etmesiyle ağır yaralar aldı.

Saldırı iddiasına göre, kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli kişiler, husumetli oldukları bir lastik tamirhanesine silahlı bir şekilde saldırdılar. Bu sırada, tamirhanenin bulunduğu cadde üzerinde seyir halinde olan 43 yaşındaki Hayriye D., 6 yaşındaki oğluyla birlikte otomobiliyle yola çıktı. Ancak, saldırganların açtığı ateş sonucunda Hayriye D.'nin ensesine isabet eden kurşunlar nedeniyle kadın bilincini kaybederek direksiyon hakimiyetini kaybetti ve dolmuşa çarptı.

Saldırganlar, olay yerinden motosikletleriyle kaçarak uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Hayriye D.'yi ambulansla hastaneye kaldırırken, durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis ekipleri de saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Bakmadan Geçme