• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş Yatırımcıyı Uyardı, Hazırlıklara Başladı: 'FED'e Kadar Ne Varsa Topluyoruz'

İslam Memiş Yatırımcıyı Uyardı, Hazırlıklara Başladı: 'FED'e Kadar Ne Varsa Topluyoruz'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ekonomi gündemini FED odaklı olarak yorumladı.

İslam Memiş Yatırımcıyı Uyardı, Hazırlıklara Başladı: 'FED'e Kadar Ne Varsa Topluyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın ve dolar yatırımcısına yön veren tahminleri ile bilinen ünlü ekonomistin yatırımcıyı hazırlığa davet etti. Ocak ayı itibariyle piyasalarda sakin bir süreç başladı. Küresel piyasalarda FED’in faiz kararı Türkiye ekonomisinde ise Merkez Bankası'nın açıklayacağı rakamlar yatırımın gidişatına yön vermeyi sürdürüyor.

“Sizi Mayıs’a Hazırlayacağım”

Ünlü isim İslam Memiş altın, dolar, euro, gümüş, bitcoin gibi her türlü yatırım aracına yer verdiği o konuşmasında “Sizi Mayıs’a hazırlayacağım” diyerek kritik açıklamalarda bulundu. Dolar kuru için yılın ilk çeyreğinde 33 TL öngörüsünü yenileyen Memiş yıl içerisinde 45 TL'yi görmeyi hedeflediğini ekledi.

FED’e Kadar Piyasayı Topluyoruz!

Ons altın 2.028 dolar seviyesinden alıcısını buluyor. Düşüş dönemleri alım fırsatı olarak yatırımcıya kârlı satışlar sunuyor. FED kararına kadar piyasada alınabilecek tüm yatırım araçları ileride büyük kazançlar sunacak.

İslam Memiş sözlerini şu şekilde tamamladı: “FED’e kadar dolar karşısında değer kaybeden ne varsa toplamak gerekiyor. Çünkü sizi Mayıs’a hazırlayacağım. Mayısta ne mi olacak? Bunu sizlere Çarşamba günü açıklayacağım.”

 

Bakmadan Geçme