• Haberler
  • Dünya
  • İsrail askerlerinin Gazze sahiline bayrak çektiği iddia edilen görüntüler yayımlandı

İsrail askerlerinin Gazze sahiline bayrak çektiği iddia edilen görüntüler yayımlandı

İsrail askerlerinin Gazze'nin kuzey sahilinde İsrail bayrağı çektikleri ve ulusal marş okudukları öne sürülen görüntüler yayımlandı. İsrail ve Filistin arasında süregelen gerginlikte yeni bir aşamaya işaret eden bu görüntüler, uluslararası toplumda endişeleri artırıyor.

İsrail askerlerinin Gazze sahiline bayrak çektiği iddia edilen görüntüler yayımlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsrail ordusunun, abluka altında bulunan Gazze Şeridi'nde devam eden operasyonlarına yönelik yeni görüntüler ortaya çıktı. İsrail'in Kanal 12 Televizyonu tarafından yayımlanan ve İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bir sahile İsrail bayrağı çektiği öne sürüldü. 

Görüntülerde, İsrail askerlerinin sahil şeridinde bir direğe bayrak çektikleri ve ardından İsrail ulusal marşını okudukları iddia ediliyor. Bu görüntüler, Gazze Şeridi'nin yaklaşık 2,3 milyon Filistinli nüfusunu saran ve 34 günü aşkın süredir devam eden İsrail saldırılarına yeni bir boyut getiriyor.

İsrail ordusunun Gazze şehrini tamamen kuşattığını iddia etmesi ve Filistinli gruplarla olan çatışmaların şiddetlenmesi, bölgedeki durumu daha da hassas bir hale getiriyor. İsrail ve Filistin arasında yaşanan bu son olay, uluslararası toplumda endişelere yol açarken, her iki tarafın da tansiyonu düşürmeye yönelik adımlar atması bekleniyor.

Yayımlanan bu görüntülerin doğruluğu konusunda henüz bağımsız bir kaynaktan teyit gelmezken, görseller sosyal medyada ve haber platformlarında geniş yer buldu.

Görsel; Milliyet.com

Bakmadan Geçme