• Haberler
  • Güncel
  • İsrail Boykot Listesine Bu Siyonist Sanatçıları da Ekleyin!

İsrail Boykot Listesine Bu Siyonist Sanatçıları da Ekleyin!

Siyonist İsrail'in Filistin'deki katliamları sürerken elinden tek gelenin boykot olduğunu düşünen vicdanlı insanlar, İsrail'e destek veren global şirketlerin ürünlerini satın almıyor. Peki ya siyonist işgali destekleyen dünyaca ünlü sözde sanatçılar için de aynı boykotu yapabiliyor mu? İşte bu haberden sonra çok beğenilen sözde sanatçıların İsrail zulmüne nasıl destek verdiklerini görecek ve bu sanatçıların eserlerini takip etmek için bir kez daha düşüneceksiniz.

Siyonist İsrail'in Filistin'deki katliamları sürerken, dünyaca ünlü sanatçılar da bu zulme destek vermeyi sürdürüyor.

Azeri Musevilerinden müzisyen Mark Eliyahu, "Kidnapped to Gaza" başlığıyla yaptığı paylaşım ve siyonist desteği sonrası aldığı tepkilerden dolayı sosyal medya hesabını kapattı.

Ünlü Yahudi oyuncu Scarlett Johansson, İsrailli şirket SodaStream için Oxfam'ı bıraktı.

Aralarında Sacha Baron Cohen, Sharon Stone, Ben Stiller, Gwyneth Paltrow, Chris Rock, Bradley Cooper, Katy Perry, Bob Odenkirk, Bradley Cooper ve Courteney Cox gibi 400'ü aşkın Amerikalı Yahudi sanatçı, İsrailli rehineler için ABD Başkanı Biden'a mektup gönderdi.

Oyuncu Adam Sandler, "Bu hafta başında İsrail'e yapılan korkunç saldırılardan dolayı kalbim kırıldı. Kurbanların ailelerine tüm sevgi ve sempatilerimi gönderiyorum. Masum İsraillilerin barışı ve güvenliği için dua ediyorum. Filistinliler her yerde" sözleriyle siyonist katliamları meşrulaştırmaya çalıştı.

Oyuncu Gal Gadot ise, "Bunların hepsi aynı ailenin üyeleri, 10 tanesi Hamas tarafından esir tutuluyor. Bir dakikanızı ayırın ve bunun içinize sinmesine izin verin. Çocuklar, anneler, büyükanne ve büyükbabalar evlerinden alındı ​​ve geçen Cumartesi gününden bu yana kendilerinden haber alınamadı. Peki ya bu sizin aileniz olsaydı?" ifadeleriyle siyonistlere tek bir eleştiri sunmazken; Filistinli direnişçileri suçladı.

Bu sanatçıların İsrail'i desteklemesi, Filistin halkına karşı işlenen zulüm ve katliamlara onay verdikleri anlamına geliyor. Bu sanatçıların eserlerini takip edenlerin, bu durumu göz önünde bulundurması gerekiyor.

SANATÇILARIN İSRAİL'İ DESTEKLEMESİ NEDEN TARTIŞMALIDIR?

Sanatçıların İsrail'i desteklemesi, aşağıdaki nedenlerle tartışmalıdır:

Filistin halkına karşı işlenen zulüm ve katliamları meşrulaştırır.
İsrail'in işgal ve apartheid politikalarını normalleştirir.
Filistin halkının mücadelesini görmezden gelir.
Sanatçılar, topluma yön veren ve örnek olan kişilerdir. Bu nedenle, bu sanatçıların İsrail'i desteklemesi, Filistin halkına karşı işlenen zulüm ve katliamların görmezden gelinmesine neden olabilir.

Bakmadan Geçme