• Haberler
  • Konya
  • İstanbul'daki silahlı saldırının ateşi Konya'ya düştü!

İstanbul'daki silahlı saldırının ateşi Konya'ya düştü!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir müzikholde yaşanan silahlı saldırı, iki kişinin hayatını kaybetmesine ve iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

İstanbul'daki silahlı saldırının ateşi Konya'ya düştü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, gece saat 03.40 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi üzerindeki bir müzikholde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eğlence mekanına gelen şüpheliler tarafından silahla ateş açılması üzerine içeride bulunanlar arasında panik yaşandı. O sırada mekânda bulunan ve izinli olduğu öğrenilen polis memuru Kubilay Çınar’ın saldırıya müdahale etmeye çalışmasıyla silahlı çatışma çıktı. Çatışmada polis memuru Kubilay Çınar ile mekânda müşteri olarak bulunan bir kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Çınar ile diğer kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda iki kişinin de yaralandığı bildirildi.

İstanbul'daki silahlı saldırının ateşi Konya'ya düştü!

BİR ŞÜPHELİ SİLAHIYLA YAKALANDI

Olayın ardından polis ekipleri müzikhol ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alınırken, olay sırasında mekanda bulunan kişilerin de ifadelerine başvuruldu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, olay sırasında yaralanan şüphelilerden biri, kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Hayatını kaybeden polis memuru Kubilay Çınar’ın cenazesi, diğer hayatını kaybeden kişinin cenazesiyle birlikte Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul'daki silahlı saldırının ateşi Konya'ya düştü!

KONYA’DA ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU

40 yaşındaki polis memuru Kubilay Çınar’ın Konya’nın Ilgın ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğunun öğrenilmesi, acı haberin Konya’da da büyük üzüntüyle karşılanmasına neden oldu.
Küçükçekmece’deki silahlı olayın nedenine ve olayın tüm ayrıntılarına ilişkin soruşturma ise devam ediyor.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!