• Haberler
  • Spor
  • İstanbulspor yarın Sivasspor'u ağırlayacak

İstanbulspor yarın Sivasspor'u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen ilk ekip İstanbulspor, sahasındaki son karşılaşmasında yarın EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak.

Maç Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda, saat 17.00'de oynanacak.

Süper Lig'de 36 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 25 mağlubiyet yaşayan ve 3 puan da silme cezası alan İstanbulspor, 16 puanla son sırada yer alıyor. EMS Sivasspor ise 12'şer galibiyet, beraberlik ve yenilgi sonucunda toplandığı 48 puanla 9'uncu sırada bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte İstanbulspor karşılaşması öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın ve savunmada görev yapan Burak Kapacak'ın sakatlığı bulunuyor. Sivas temsilcisinde İbrahim Akdağ kırmızı kart, Achillas Poungouras ise sarı kart cezası nedeniyle yarınki müsabakada olmayacak.

İstanbulspor'da kaleci Alp Arda'nın yanı sıra savunma oyuncuları Ali Yaşar, Okan Erdoğan ve Simon Deli sarı kart sınırında. Bu isimler, yarın kart görmesi durumunda ligin son haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kırmızı-beyazlı ekipte kaleci Ali Şaşal Vural'ın yanı sıra Caner Osmanpaşa ile Bartuğ Elmaz, yarınki müsabakada kart görmeleri durumunda ligin 38'inci haftasındaki Mondihome Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı, EMS Yapı Sivasspor 1-0 kazanmıştı.

AA

Bakmadan Geçme