İşte Devlet Bahçeli'nin yeni takımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte dün afet bölgesi olan Adıyaman'ı ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Hükümet istifa' sloganlarının ardından Beşiktaş üyeliğinden istifa eden MHP Lideri Devlet Bahçeli yeni takımının Fatih Karagümrük olduğunu açıkladı. Karagümrük, Bahçeli'nin sözlerinin ardından 'Kararı büyük bir sevinçle karşıladık. Genel Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz' ifadeleri kullanıldı.

İşte Devlet Bahçeli'nin yeni takımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tribünlerde ‘Hükümet istifa’ tezahüratı yapılmasının ardından Beşiktaş üyeliğini sonlandırmıştı. Konuyla ilgili partisinin TBMM’deki Grup Toplantısı’nda konuşan Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini hatırlatarak , "'Hükümet istifa' bağırtısının koro halinde seslendirilmesi deprem felaketinde hayatını kaybetmiş kardeşlerimize ve depremzede kardeşlerimize büyük bir saygısızlıktır. Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım, ben bundan sonra Karagümrüklüyüm." ifadelerini kullandı. 'Çadır' tartışmalarını da yorumlayan Bahçeli, "Çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağanağına rağmen 335 bin 382 çadırın kurulumu gerçekleşmiş, bu kapsamdaki çalışmalar gerçekleşmiştir. Kaldı ki çarpıcı gerçekler ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayanlar art niyetlidir." diye konuştu.


Devlet Bahçeli’nin takıma katılmasıyla birlikte sosyal medya hesabından açıklama yapan İstanbul ekibi, Devlet Bahçeli'nin Fatih Karagümrük forması önünde çekildiği fotoğrafı paylaşarak, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı’nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Sayın Genel Başkanımıza aramıza hoşgeldiniz diyoruz" diye belirtildi.

Bakmadan Geçme