İşten çıkarılınca bakın ne yaptı!

Esenyurt'ta çalışan bir genç işyeri sahibi ile anlaşamadığı gerekçesiyle işten çıkarıldı. Bu duruma sinirlenen genç, marketin önünden geçerken cips stadını devirdi.

 

Olayın  Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi.  Dün saat 17.00 sıralarında mahalle üzerindeki bir markette çalışanla iş yeri sahibi arasında anlaşmazlık yaşandı. Olaydan sonra bir süredir yarı zamanlı çalışan  Önder T. işten çıkarıldı.

İşten çıkarıldığından dolayı sinirlenen Önder T., akşam saatlerinde marketin önüne gelerek oradaki  cips stadını devirdi. O anlar marketin çevresindeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olay sonrası işyeri sahibi genci polise şikayet edeceğini belirtti. 

“Daha önce de terbiyesizlik yaptı”

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf Kadir Akdağ,   Önder T.’nin daha önce de böyle hareketlerde bulunduğunu söyleyerek “O arkadaş daha önce burada yarı zamanlı çalışıyordu. Ben ve işyeri sahibi daha önce birkaç yanlış hareketini gördük. Biz kendisini uyardık. O da aldırış etmedi. Biz de işine son verdik. O bunu hazmedemedi. Gelip bu şekilde zarar vermeye başladı. Daha önce de işyeri sahibinin anne - babasına terbiyesizlik yaptı. Artık insanların sabrı kalmadı. Karakola gidip polise başvuracağız. Cips standını alıp merdivenlerden aşağı atıyor ve zarar vermeye çalışıyor” dedi.

Bakmadan Geçme